Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To VW ID.4 σε ινγκόγκνιτο εμφάνιση στην Κίνα

To VW ID.4 σε ινγκόγκνιτο εμφάνιση στην Κίνα

Το δεύτερο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της VW και της σειράς ID δίνει το στίγμα του από το μακρινό Guangzhou και την τοπική έκθεση πριν επιστρέψει στην Ευρώπη από τα μέσα του 2020 ως έκδοση παραγωγής.

Το επόμενο, μετά το ID.3, αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της VW το οποίο θα πάρει την μορφή crossover δίνει τα διαπιστευτήρια του από την μακρινή Κίνα και την έκθεση του Guangzhou σε μια καμουφλαρισμένη εμφάνιση η οποία όμως δεν αφήνει σημαντικές απορίες σε σχέση με την τελική του μορφή.

Παρά το καμουφλάζ, είναι σαφές ότι το ID.4 εκτός από τις αναλογίες ενός δυναμικού crossover θα μιμηθεί την αισθητική του ήδη γνωστού ID.3 προς όφελος της ομοιομορφίας ενώ, όπως είναι ήδη γνωστό θα μοιράζεται και την ίδια πλατφόρμα η οποία είναι γνωστή ως MEB.

Eπίσης, στα πρότυπα του ID.3, το crossover μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις όπου η ειδοποιός διαφορά θα έγκειται στον αριθμό των ηλεκτροκινητήρων και την απόδοση των μπαταριών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι βασικές και πιο προσιτές εκδόσεις αναμένεται να εφοδιάζονται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μικρής απόδοσης μπαταρίες ενώ εκείνες που θα βρεθούν στην κορυφή της γκάμας, θα αξιοποιήσουν ένα δεύτερο ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα και μεγαλύτερες μπαταρίες, εξασφαλίζοντας υψηλότερες επιδόσεις και τετρακίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι το ID.3 θα διατεθεί με μπαταρίες από 45-77kWh προσφέροντας αυτονομία από 320 έως 480 χλμ.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξής του νέου ηλεκτροκίνητου μοντέλου της VW, αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2020 με την προοπτική να διατεθεί από τα μέσα του 2020.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024