Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση των European Business Awards 2019

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση των European Business Awards 2019

Ελληνική εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και λύσεων Internet of Things κατέκτησε μια διάκριση διεθνούς κύρους για την καινοτόμο επιχειρηματική δράση της.

Με έτος ίδρυσης το 2012, τα European Business Awards είναι τα πιο αναγνωρισμένα επιχειρηματικά βραβεία που μπορεί να λάβει μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την αρχή, στόχος της διοργάνωσης είναι να στηρίξει και να αναπτύξει μια ισχυρή, επιτυχημένη, καινοτόμο και ηθική επιχειρηματική κοινότητα στην Ευρώπη. Άλλωστε, για τα European Business Awards οι επιχειρήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν την ανθρωπότητα και επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον της.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 120.000 εταιρείες εκ των οποίων οι 2.700 επιλέχθηκαν για την πρώτη φάση του διαγωνισμού. Στη δεύτερη φάση αναδείχθηκαν μόλις 300 Εθνικοί Νικητές (National Winners) με τη WATT+VOLT να κερδίζει τη διάκριση του Εθνικού Νικητή (National Winner) στην κατηγορία Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς (The Award for Growth Strategy of the Year).

Μάλιστα, η WATT+VOLT ξεχώρισε ως η μοναδική ελληνική εταιρεία η οποία προκρίθηκε στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στις 3-4 Δεκεμβρίου 2019 στη Βαρσοβία.

Με όραμα να διατηρήσει ένα υψηλό αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, το περιβάλλον καθώς και την ελληνική κοινωνία, η WATT+VOLT συνεχίζει και φέτος την ανοδική της πορεία με τη συγκεκριμένη πρόκριση να επιβραβεύει τις προσπάθειες της.

Η ελληνική εταιρεία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, καθώς και υψηλής ποιότητας καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις Internet of Things (IoT).

Η WATT+VOLT κοντά στους πελάτες της

Η WATT+VOLT δραστηριοποιείται σε μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε μικρότερες πόλεις ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και αποτελώντας σε πολλές περιοχές το πρώτο κατάστημα ενέργειας.

Όλοι οι πελάτες μπορούν να ωφεληθούν σημαντικής έκπτωσης στο ρεύμα και το φυσικό αέριο, να ενημερωθούν σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και τις «έξυπνες» υπηρεσίες καθώς και τις τρέχουσες προσφορές.

Τα προγράμματα της WATT+VOLT εξασφαλίζουν σε όλους τους οικιακούς χρήστες έκπτωση στην ημερήσια κατανάλωση της παροχής τους, ενώ μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT).

Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smart everything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smart energy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024