Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε πολύ χορό και τραγούδι. Ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε στο πλατό και ξεσήκωσε τους πάντες, τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες.
Την ώρα, λοιπόν, που ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε το “Τι σου ‘χω κάνει” του Αντώνη Ρέμου, η Μαντώ Γαστεράτου βγήκε μπροστά και άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο.
Οι περισσότεροι «πάγωσαν» βλέποντας την εγκυμονούσα Μαντώ να χορεύει και να κάνει φιγούρες, με τον Κώστα Καραφώτη να σταματάει και να λέει: «Το σταματάω για τη Μαντώ».
«Ξεσηκώνεις και τις ετοιμόγεννες. Τρομάζω, μη μας βρει εδώ. Άμα βλέπεις να σηκώνεται, να αλλάζεις ρυθμό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.