Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Very Ralph: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Ραλφ Λόρεν

Very Ralph: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Ραλφ Λόρεν

Το πρώτο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και στο έργο του διάσημου αμερικανού σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν «Very Ralph» περίμενε ένα θερμό καλωσόρισμα στη Νέα Υόρκη.

Το πρώτο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και στο έργο του διάσημου αμερικανού σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν (Ralph Lauren) «Very Ralph» περίμενε ένα θερμό καλωσόρισμα στη Νέα Υόρκη.

Η ταινία σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Σούζαν Λέισι έκανε πρεμιέρα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης – The Met πριν από το ντεμπούτο της στο HBO τον επόμενο μήνα.

Εκτός από την οικογένεια Λόρεν -τον Ραλφ Λόρεν, τη σύζυγό του Ρίκι και τα παιδιά τους Ντίλαν, Ντέιβιντ και Άντριου και τους συνεργάτες του- ο αμερικανός σχεδιαστής μόδας ένωσε το ευρύ δίκτυο φίλων και θαυμαστών του.

Ο ρόκερ Μπρους Σπρίνγκστιν είπε ότι γνωρίζει τον Ραλφ Λόρεν για περισσότερα από 30 χρόνια και τον περιέγραψε ως «έναν θαυμάσιο τύπο».

«Η ιστορία του είναι δεν είναι μόνο το έπος της μόδας, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Είναι μια ιστορία για τον αμερικανικό πολιτισμό και την Αμερική για τα τελευταία 50 χρόνια» δήλωσε η σχεδιάστρια, Βέρα Ουάνγκ, που κάποτε εργάστηκε για τον Ραλφ Λόρεν.

«Και για την αμερικανική επιτυχία – με έναν αληθινό τρόπο, έναν δύσκολο τρόπο. Είναι μια καλή ιστορία» δήλωσε η σχεδιάστρια στο WWD.

Οι Ντόνα Κάραν, Τόρι Μπαρτς, Άννα Γουίντουρ, Κάρλι Κλος ήταν μεταξύ των φίλων του σχεδιαστή που βρέθηκαν μαζί του τη σημαντική βραδιά της ζωής του.

Ο γεννημένος στο Μπρονξ, Ραλφ Λόρεν ξεκίνησε σχεδιάζοντας γραβάτες και έγινε δημιουργός ενός πολυτελούς τρόπου ζωής.

Η αδιάκοπη εμπιστοσύνη του Λόρεν στον εαυτό του και στους άλλους αποδεικνύει ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την πρωτοφανή επιτυχία του. Είναι ένας άνθρωπος σε τόσο βαθιά σε επαφή με τη διαίσθησή του και σταθερός στη διαφύλαξη μιας όμορφης ζωής, της Ραλφ Λόρεν ζωής.

«Είχα πάντα μια φιλοσοφία να είμαι αληθινός στον εαυτό μου και να υπερασπίζομαι το ποιος θέλω να είμαι χωρίς να το εγκαταλείπω» εξήγησε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024