Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίρα Νάιλτι : Αποκαλύπτει το φύλο και το όνομα του δεύτερου παιδιού της

Κίρα Νάιλτι : Αποκαλύπτει το φύλο και το όνομα του δεύτερου παιδιού της

Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός, Κίρα Νάιτλι έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μαμά και επιτέλους αποφάσισε να αποκαλύψει το όνομα και το φύλο του νεογέννητου μωρού.

Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός, Κίρα Νάιτλι έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μαμά και επιτέλους αποφάσισε να αποκαλύψει το όνομα και το φύλο του νεογέννητου μωρού.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» η 34χρονη Κίρα Νάιτλι, δήλωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Τζέιμς Ράιτον, έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι πριν από επτά εβδομάδες και το όνομά αυτής είναι Ντιλάιλα.

Το ζευγάρι κράτησε μυστική τη γέννηση του μωρού όλο αυτό το διάστημα, άλλα πρόσφατα η 37χρονη Κίρα Νάιτλι εθεάθη στο Λονδίνο να κάνει βόλτα μαζί με τον σύζυγό της και το δεύτερό τους παιδί.

Η Κίρα Νάιτλι και ο σύζυγός της Τζέιμς Ράιτον, παντρεύτηκαν στη Γαλλία τον Μάιο του 2013, και έχουν ήδη μια κόρη, την μόλις τριών ετών Έντι.

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, την είχε κάνει τον περασμένο Μάιο, όταν είχε δώσει το παρών στην επίδειξη μόδας της Chanel στο Παρίσι, όπου είχε εμφανιστεί με φουσκωμένη κοιλιά μαζί με τον σύζυγό της.

«Η γέννα είναι ένα πεδίο μάχης, ένας αγώνας επιβίωσης. Ο δικός σου αγώνας. Και αποκαλείτε εμάς το αδύναμο φύλο» είχε δηλώσει η Κίρα Νάιτλι σε συνέντευξή της για την μητρότητα, ενώ σε άλλη στο περιοδικό Balance, η Κίρα Νάιτλι έχει δηλώσει:

«Μιλάω από προνομιακή θέση. Έχω ένα απίστευτα υποστηρικτικό περιβάλλον, έχω υπάρξει φοβερά τυχερή στην καριέρα μου, μπορώ να πληρώνω για την φροντίδα των παιδιών μου, αλλά παρ’ όλα αυτά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο»

Η σταρ του Χόλιγουντ, στη συνέντευξή της στην Telegraph, μίλησε επίσης για τη μητρότητα και τον θηλασμό με το κλασικό βρετανικό χιούμορ.

«Αν δεν το κάνω, το στήθος μου θα εκραγεί», είπε και συμπλήρωσε πως πάντα έχει στην τσάντα της το θήλαστρο.

Η Κίρα Νάιτλι πρόσθεσε ότι θα έχει έξι μήνες άδεια μητρότητας, παρότι έκανε ένα διάλειμμα για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, «Official Secrets».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024