Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου- Ουνιόν Βερολίνου 2-1

Μπάγερν Μονάχου- Ουνιόν Βερολίνου 2-1

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε 2-1 της Ουνιόν Βερολίνου και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενες «γκέλες». Πάτησαν και πάλι κορυφή οι Βαυαροί, ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι, ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ.

Η Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 της Ουνιόν Βερολίνου.

Επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα του Νίκο Κόβατς, ξεπέρασε την επίδοση Ομπαμεγιάνγκ ο Λεβαντόφσκι (σκόραρε και στις 9 πρώτες αγωνιστικές ο Πολωνός). Ισόπαλο το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, χωρίς γκολ (0-0) Σάλκε και Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ με το δεύτερο γκολ του Παβάρ στο φετινό πρωτάθλημα, 13 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα του Κόβατς «έκατσε» πάνω στο προβάδισμά της και δεν άσκησε έντονη πίεση στην Ουνιόν, η οποία δυσκολευόταν να βγει από τα καρέ της.

Το 2-0 ήρθε από τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 53′, με τον Πολωνό killer να ξεπερνάει την επίδοση ρου Ομπαμεγιάνγκ, με γκολ σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια, κάνοντας το 9 στα 9 στη φετινή Bundesliga, ενώ σκόραρε για 13ο συνεχόμενο ματς συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί είχαν και άλλες ευκαιρίες με τους Λεβαντόφσκι, Γκνάμπρι και πέτυχαν ακόμη ένα στο 83′ με τον Πολωνό φορ, αλλά αυτή τη φορά ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη VAR. Η Ουνιόν μείωσε σε 2-1 με πέναλτι του Πόλτερ στο 86′, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει το βαθμό.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Παβάρ, Πέρισιτς (78′ Τολισό), Τιάγκο, Κουτίνιο (86′ Γκορέτσκα), Ντέιβις, Μίλερ, Κομάν (65′ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι.

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Γκίκιεβιτς, Σούμποτιτς, Τρίμελ, Λεντς, Φρίντριχ, Γκέντνερ, Κρόος (60′ Μπέκερ), Αντριχ, Μπίτλερ, Αντερσον (67′ Πόλτερ), Ινγκβαρτσεν (66′ Ούτζα).

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024