Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους Top 5 σκόρερ του Champions League ο Λεβαντόφσκι

Στους Top 5 σκόρερ του Champions League ο Λεβαντόφσκι

Με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Πολωνός μπήκε στο κλειστό κλαμπ των πέντε μεγαλύτερων σκόρερ στην ιστορία του Champions League.

Ξεχωριστά ήταν τα δυο γκολ που πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη χθεσινή (22/10) νίκη της Μπάγερν επί του Ολυμπιακού (3-2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πέρα από το θετικό αποτέλεσμα που χάρισε στην ομάδα του, ο Πολωνός επιθετικός έφτασε τα 58 γκολ στο Champions League και μπήκε στην κορυφαία πεντάδα των all time scorers του θεσμού.

Μέχρι το παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες, ο 31χρονος μετρούσε τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (56), όμως πλέον χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση και την εκτελεστική του δεινότητα κατάφερε να τον ξεπεράσει και γίνει ο 5ος μεγαλύτερος σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, χρειάζεται μονάχα τρία γκολ για να προσπεράσει και τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μετράει 60, με τους δυο τους να μονομαχούν από εδώ και στο εξής για το καλύτερο δυαντό… πλασάρισμα στη λίστα με τους κορυφαίους «killers».

Τρίτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Ραούλ, ο οποίος σταμάτησε στα 71 γκολ, ενώ στις πρώτες δυο θέσεις βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι (112) και Κριστιάνο Ρονάλντο (127) που έχουν αφήσει… χιλιόμετρα πίσω τους υπόλοιπους.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024