
Κυβερνητικές πηγές : Σύντομα οι προτάσεις ειδικών για τα μακεδονικά προϊόντα
Λίγη υπομονή ζητούν κυβερνητικές πηγές για τα μακεδονικά προϊόντα.
Απάντηση σε σχετικά δημοσιεύματα για τα μακεδονικά προϊόντα έδωσαν κυβερνητικές πηγές.
«Για το ζήτημα των σημάτων των μακεδονικών προϊόντων, αλλά και για το rebranding της χώρας, ο πρωθυπουργός έχει συγκροτήσει ομάδα από κορυφαίους ειδικούς, διεθνούς κύρους, η οποία σύντομα θα καταλήξει σε προτάσεις για την κατοχύρωση και ενίσχυση του brand των μακεδονικών προϊόντων αλλά και για την ενίσχυση της συνολικότερης εικόνας της χώρας» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Συνιστούν τέλος: «Λίγη υπομονή λοιπόν».
Η λύση Μητσοτάκη για τα μακεδονικά προϊόντα
Την Τετάρτη έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ώστε να παρουσιαστούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι προτάσεις του ΣΕΒΕ για το σήμα των μακεδονικών προϊόντων.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρόταση του ΣΕΒΕ για όλα τα προϊόντα της Μακεδονίας, είναι το γράμμα «μ» ενώ παράλληλα στο σήμα- σφραγίδα θα υπάρχει η λέξη «Macedonia» αλλά και η φράση «The Divine Great Land».
Όπως υποστήριξε ο ΣΕΒΕ η λέξη divine είναι διεθνώς γνωστή και παραπέμπει στους θεούς του Ολύμπου και την ελληνική μυθολογία ενώ η λέξη great παραπέμπει ευθέως στον Μέγα Αλέξανδρο. Όσον αφορά το πεζό γράμμα «μ», αυτό υποστηρίζουν ότι παραπέμπει στην Ελλάδα καθώς χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως μαθηματικό σύμβολο.
- Ο Γκαμπριέλ Ατάλ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας από το κόμμα «Αναγέννηση» του Μακρόν
- Με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές
- Χρήστος Ράμμος: Ηχηρή παρέμβαση για το Κράτος Δικαίου – Η «κορυφή του παγόβουνου»
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη


