Συνάντηση Μητσοτάκη με τραπεζίτες για ρευστότητα και χρεώσεις στους πελάτες
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 13:30 αύριο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 13:30 αύριο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΔΣ, Γιώργος Χατζηνικολάου, ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Bασίλης Ψάλτης, ο διευθύνων σύμβουλος της Εurobank, Φωκίων Καραβίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank, Θεόδωρος Πανταλάκης και η γενική γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Χαρούλα Απαλαγάκη.
Aπό την πλευρά της κυβέρνησης στη συνάντηση θα μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.
Στην ατζέντα της συνάντησης υπάρχουν θέματα ρευστότητας της οικονομίας και των τραπεζών, καθώς και ζητήματα χρεώσεων στους πελάτες των τραπεζών.
- Χαμός και βανδαλισμοί σε γήπεδο στην Ινδία: «Ο Μέσι ήρθε μόνο για 10 λεπτά…» (pics)
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα»
- Κλειστά χαρτιά από τον Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση