Σπάρτη: 85χρονος απείλησε με καραμπίνα υπαλλήλους της ΔΕΗ
Όταν προσπάθησαν να μπουν στο αγρόκτημά του...
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στη Σπάρτη όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 85 ετών οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα απείλησε υπαλλήλους της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο flynews.gr, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν πάει στο αγρόκτημα του ηλικιωμένου για να προβούν σε μετακίνηση πυλώνα που βρισκόταν εντός του χωραφιού του.
Προσπάθησε να τους αποτρέψει από το να μπουν στο χωράφι του
Ο άνδρας αρνήθηκε την είσοδό τους στο χωράφι και τους απείλησε με την κυνηγετική καραμπίνα για να τους αποτρέψει.
Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Σπάρτης και έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου δύο ώρες, το συμβάν έληξε χωρίς ευτυχώς να συμβεί τίποτα χειρότερο.
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442