Οργή στους θαυμαστές της και ιδιαίτερα ανάμεσα στην LGBTQ κοινότητα, πυροδότησε σχόλιο της Μάιλι Σάιρους σχετικά με την σεξουαλικότητα.

Η διάσημη σταρ της ποπ, απευθυνόμενη στις γυναίκες ακολούθους της δήλωσε πως «δεν χρειάζεται να είναι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα».

View this post on Instagram

Fucking Bangerz

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Η Μάιλι Σάιρους, που έχει δηλώσει pansexual και genderfluid, εδώ και καιρό τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBTQ, ενώ έχει επίσης δημιουργήσει επίσης την ΜΚΟ, «Happy Hippie», ενισχύοντας οικονομικά άστεγους queer νέους.

 

 

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους έκανε μια σύντομη σχέση, που βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ, με την ριάλιτι σταρ Κέιτλιν Κάρτερ.

Λίγο καιρό αργότερα, η Σάιρους χωρίζει και με την Κάρτερ, με τις φήμες να την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο και τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον, με τον οποίο έκαναν πρόσφατα μαζί ένα Instagram Live.

View this post on Instagram

your new alarm clock 🌞 ⏰

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Σε αυτό η Μάιλι Σάιρους, είπε μεταξύ άλλων στις γυναίκες πως «δεν χρειάζεται να είστε γκέι» καθώς «υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω».

«Παιδιά, υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω, μην τα παρατάτε. Δεν χρειάζεται να είστε γκέι, υπάρχουν καλοί άνθρωποι με πέη που δεν είναι μ…ες, απλώς πρέπει να τους βρείτε», είπε χαρακτηριστικά η Μάιλι Σάιρους, με τον Σίμπσον δίπλα της να γελάει.

«Πρέπει να βρεις ένα πέος που δεν είναι μ…ας, κατάλαβες; Πάντα πίστευα πως έπρεπε να είμαι γκέι, επειδή νόμιζα ότι όλοι οι άντρες ήταν κακοί, αλλά δεν ισχύει. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω που απλώς τυγχάνει να έχουν πέος. Εγώ έχω γνωρίσει μόνο έναν και είναι σε αυτό το live», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Η επίμαχη ανάρτηση της Μάιλι Σάιρους

Τα σχόλια της Μάιλι Σάιρους εξόργισαν τους θαυμαστές της, που την κατηγόρησαν πως έτσι διαιωνίζει την λανθασμένη αντίληψη ότι το queerness είναι επιλογή ή στάση σε ένα ταξίδι που τελικά καταλήγει στην ετεροφυλοφιλία.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας