Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάιλι Σάιρους: Μετά τον Λίαμ χώρισε και με την Κέιτλιν

Μάιλι Σάιρους: Μετά τον Λίαμ χώρισε και με την Κέιτλιν

Μετά από το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Κέιτλιν Κάρτερ

Η Μάιλι Σάιρους μετά το χωρισμό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κέιτλιν Κάρτερ. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει να φιλιούνται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε σκάφος στη Λίμνη Κομό.

Δείτε ακόμη – Η φρεσκοχωρισμένη Μάιλι Σάιρους «το καίει» στη λίμνη Κόμο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μάιλι Σάιρους και η πρώην του Μπρόντι Τζένερ, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην ερωτική τους σχέση και να μείνουν φίλες.

«Η Μάιλι και η Κέιτλιν χώρισαν. Ωστόσο, παραμένουν φίλες», είπε πηγή από το περιβάλλον της 26χρονης τραγουδίστριας. «Η φιλία τους κρατάει πολλά χρόνια και πάντα η μία στηρίζει την άλλη. Απλά πλέον δεν διατηρούν ερωτική σχέση», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα,  η συγκεκριμένη είδηση έσκασε σαν βόμβα καθώς οι δυο τους μένουν μαζί στο Λος Άντζελες και έδειχναν να περνούν αρκετά καλά μεταξύ τους.

Ο χωρισμός τους προκάλεσε έκπληξη στους θαυμαστές της τραγουδίστριας, καθώς πρόσφατα Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ, έκαναν βόλτα μαζί στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι μάλιστα ζούσε μαζί στην πόλη των αγγέλων.

«Ζουν μαζί και είναι πολύ χαρούμενοι. Η Μάιλι έχει προχωρήσει. Φαίνεται ότι δεν έχει καμία λύπη. Αγαπά να είναι με την Κέιτλιν», δήλωναν τότε στα ΜΜΕ, φίλοι των δύο γυναικών που είχαν βρει παρηγοριά η μια στην άλλη μετά τους χωρισμούς τους από τον Λίαμ Χέμσγουορθ και τον Μπρόντι Τζέννερ, αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη – Αποκαλύψεις για το διαζύγιο της Μάιλι Σάιρους με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ ήταν το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της τραγουδίστριας και του ηθοποιού Λίαμ Χέμσγουορθ τα δημοσιεύματα για τη σχέση των δύο γυναικών ήταν πολλά και κυρίως πικάντικα…

Δείτε ακόμα – Ο Λίαμ Χέμσγουορθ μετά τo χωρισμό του με την Μάιλι Σάιρους

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024