Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ μετά τo χωρισμό του με την Μάιλι Σάιρους

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ μετά τo χωρισμό του με την Μάιλι Σάιρους

Μετά από τον πολύκροτο χωρισμό του από την Μάιλι Σάιρους, ο Λίαμ Χέμσγουορθ, επέστρεψε δριμύτερος στα social media

Μετά από τον πολύκροτο χωρισμό του από την Μάιλι Σάιρους, ο Λίαμ Χέμσγουορθ, μετά από ένα διάστημα «σιωπής» επέστρεψε δριμύτερος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο  29χρονος ηθοποιός ύστερα από τη γνωστοποίηση του χωρισμού του με την ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους επανεμφανίστηκε στο Instagram για να προωθήσει την ταινία «Killerman», η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Τη νέα του ανάρτηση ο Λίαμ Χέμσγουορθ δημοσίευσε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, γράφοντας στη λεζάντας της φωτογραφίας:

«Ενθουσιασμένος που ανακοινώνω μια ταινία στην οποία δούλεψα, με τίτλο «Killerman», και η οποία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 30 Αυγούστου. Είμαι απίστευτα περήφανος για τη δουλειά που κάναμε όλοι. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα ξανά με τον φίλο μου Έμορι Κοέν, έναν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς, τον Μαλίκ Μπαντέρ, έναν εξαιρετικά δημιουργικό και έξυπνο σκηνοθέτη και τον λαμπρό Κεν Σενγκ για τη δουλειά του ως διευθυντής φωτογραφίας. Αίμα, ιδρώτα και δάκρυα έριξαν όλοι όσοι εμπλέκονται. Η ανεξάρτητη παραγωγή ταινιών είναι πάντα ένα δύσκολο πράγμα και θέλω μόνο να ευχαριστήσω όλους τους σκληρά εργαζόμενους που βοήθησαν να συμβεί αυτό. @killermanofficial. ».

Η τελευταία φορά που ο Λίαμ Χέμσγουορθ, είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram ήταν στις 12 Αυγούστου, όταν έσπασε τη σιωπή του για τον χωρισμό του από την 26χρονη Μάιλι Σάιρους.

https://www.instagram.com/p/ByM-gtSn3lC/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BwnO8H7ncT9/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bf_IRyQH3-E/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμη – Η φρεσκοχωρισμένη Μάιλι Σάιρους «το καίει» στη λίμνη Κόμο

Μάιλι Σάιρους: Ποτέ δεν απάτησα τον Λίαμ

Η Μάιλι Σάιρους απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την κατηγορούν ότι απάτησε τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ, από τον οποίο χώρισε πρόσφατα.

Έτσι, η Μάιλι στράφηκε στο Twitter, όπου έκανε, ούτε ένα – ούτε δύο αλλά, έντεκα tweets για να εξηγήσει τη θέση της και την άποψή της για όσα συνέβησαν – βασικά, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Μπορώ να αποδεχτώ πως η ζωή που διάλεξα σημαίνει ότι πρέπει να ζω τελείως ανοιχτά και να είμαι εντελώς διαφανής με τους φαν μου, που τους αγαπώ, και το κοινό στο 100% του χρόνου», ξεκίνησε την εξομολόγηση. «Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να μου λένε ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω διαπράξει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», έγραψε η πoπ σταρ.

Δείτε ακόμη –  Μάιλι Σάιρους: Άφησε τον Λίαμ για την Κέιτλιν Κάρτερ

Η 26χρονη Αμερικανίδα είπε ότι δεν είναι άγγελος και απαρίθμησε μερικά «κατορθώματα» της νιότης της, ότι «έχασε ένα τεράστιο συμβόλαιο με την Walmart στα 17 της γιατί είχε καπνίσει μαριχουάνα» και ότι «την πέταξαν έξω από ένα ξενοδοχείο στην Τρανσυλβανία γιατί πρόσφερε και έγλειψε ένα γλυκό σε σχήμα πέους στον Λίαμ Χέμσγουορθ».

«Χόρεψα και ισορρόπησα γυμνή πάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης», δηλώνει αναφερόμενη στο βιντεοκλίπ του «Wrecking Ball», της επιτυχίας της του 2013. Τότε ήταν που η Μάιλι ξέφυγε από τη μικρή και αθώα  «Χάνα Μοντάνα», που είχε υποδυθεί και την είχε αναδείξει σε ίνδαλμα των εφήβων, και εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα εκκεντρική ποπ τραγουδίστρια που προβάλλει απελευθερωμένα τη σεξουαλικότητά της και τον φεμινισμό της.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024