Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάιλι Σάιρους: Με το γάμο μου επαναπροσδιόρισα τα queer άτομα

Μάιλι Σάιρους: Με το γάμο μου επαναπροσδιόρισα τα queer άτομα

H Μάιλι Σάιρους, έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πως δεν είναι ούτε πουριτανή, ούτε την ενδιαφέρει να «παίζει» σύμφωνα με τους κανόνες του αμερικανικού star system. Η τελευταία της συνέντευξη στο Vanity Fair, δεν αποτελεί εξαίρεση

H Μάιλι Σάιρους, έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πως δεν είναι ούτε πουριτανή, ούτε την ενδιαφέρει να «παίζει» σύμφωνα με τους κανόνες του αμερικανικού star system. Η τελευταία της συνέντευξη στο Vanity Fair, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μαζί με μία αποκαλυπτική φωτογράφιση, η Μάιλι Σάιρους υποστηρίζει πως ο γάμος της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ δεν έγινε για «παλιομοδίτικους λόγους», αλλά για να επαναπροσδιορίσουν το πώς είναι ένα queer άτομο σαν εκείνη γίνεται να βρίσκεται σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση.

Η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από μια δεκαετία σχεδόν από τότε άρχισαν να βγαίνουν. Μιλώντας στο Vanity η Σάιρους, εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει αυτόν τον γάμο.

«Νομίζω πως ο λόγος που παντρευτήκαμε δεν είναι παλιομοδίτικος- βασικά πιστεύω πως είναι New Age. Επαναπροσδιορίζουμε, για να είμαι ειλικρινής, πώς μοιάζει για ένα queer άτομο σαν εμένα να έχει ετεροφυλοφιλική σχέση», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

@vanityfair @ryanmcginleystudios

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Μέσα στα χρόνια, η σχέση της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ, πέρασε από 40 κύματα.Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, ένας αποτυχημένος αρραβώνας, μέχρι να ενωθούν ξανά στις αρχές του 2016.

Όσο ήταν χωρισμένη, η Σάιρους είχε μια σύντομη σχέση με τον Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, ενώ έπειτα κυκλοφόρησαν φήμες πως βγαίνει με το μοντέλο Στέλλα Μάξουελ. Αργότερα, η ίδια βγήκε και δήλωσε πως είναι πανσέξουαλ.

«Έβαλα φόρεμα την ημέρα του γάμου μου και ίσιωσα τα μαλλιά μου επειδή έτσι ένιωσα, αλλά αυτό δεν με κάνει αυτομάτως κάποια «ευγενική ετεροφυλόφιλη κυρία». ΥΓ. Και οι στρέιτ γυναίκες μπορούν να είναι ζόρικες», προσθέτει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Μάιλι Σάιρους, εξήγησε γιατί ένιωσε έτοιμη να παντρευτεί τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

«Όπως λέει και η πιο αγαπημένη μου γυναίκα στον κόσμο, η Χίλαρι Κλίντον, «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί». Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ και αυτό ακριβώς εννοούσε. Δηλαδή, ποιος νοιάζεται αν είναι άντρας, ενώ εγώ είμαι κορίτσι ή αν αυτός ήταν γυναίκα; Πραγματικά είμαστε πιο ισχυροί μαζί. Το ένα είναι ο πιο μοναχικός αριθμός», καταλήγει η τραγουδίστρια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024