Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω να είμαι πρώτος, θέλω να κερδίζω»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω να είμαι πρώτος, θέλω να κερδίζω»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια συνέντευξη, η οποία συζητήθηκε πολύ!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια συνέντευξη, η οποία συζητήθηκε πολύ!

«Η πρώτη θέση, ανεξάρτητα με το παιχνίδι, είναι η πρώτη θέση»

Κάποιες φορές, Νίκο, αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον Νίκο Μουτσινά να τονίζει «δεν ξέρω πώς σας ακούστηκε αυτό».

 «Όχι, θα μείνουμε λίγο τώρα σε αυτό, συγγνώμη, θέλω να μείνουμε κάποια δευτερόλεπτα. Πολύ με τάραξε αυτό που είπες. Αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας; Αυτό γιατί ρε φίλε;», ρώτησε ο Μουτσινάς.

«Η πρώτη θέση, ανεξάρτητα με το παιχνίδι, είναι η πρώτη θέση. Όταν συμμετέχω κάπου, θέλω να είμαι πρώτος, θέλω να κερδίζω. Έχοντας πάντα στο μυαλό μου αντικειμενικά το αν αξίζω να κερδίσω ή όχι. Και πίστευα ότι μπορούσα να κερδίσω και δεν το άφησα ούτε στιγμή», πρόσθεσε ο Ντάνος.

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Μετά την -ομολογουμένως- επιτυχημένη παρουσία του στην τηλεόραση, ήρθε η στιγμή για τον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο, να κάνει και το επόμενο βήμα. Αυτό στη μεγάλη οθόνη.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή, «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0», στην οποία και θα συμμετάσχει.

Ο Ντάνος με κοστούμι και μεγάλα γυαλιά υποδύεται έναν καθηγητή, τον «καθηγητή Καρόζη». Όπως αναφέρει, δε, ο νικητής του Survivor «οι σκηνές «βγαίνουν» πολύ δύσκολα λόγω γέλιου».

Νωρίτερα, πρώτος ο Μάρκος Σεφερλής με μια ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωνε τους θαυμαστές του πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πρώτη του κινηματογραφική προσπάθεια.

Στην ίδια ανάρτηση, ο ηθοποιός παραθέτει μερικά μόνο από τα ονόματα των συνεργατών που αναμένεται να εμφανιστούν πλάι του στη μεγάλη οθόνη.

«Αρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδιας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους!» έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στο Instagram και πρόσθεσε: «Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!».

Η τηλεόραση και οι αρνητικές κριτικές

Μου έγινε μια πολύ σημαντική οικονομικά πρόταση για το All Star Survivor. Σίγουρα είναι τιμητικό, αλλά από την άλλη δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά το σήριαλ «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου ανέφερε ο Γιώργος Άγγελόπουλος: «Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι “8 λέξεις”, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω».

Τι είχε πει η Παναγιωτοπούλου

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε τα όσα ανέφερε σχετικά με την Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία πρόσφατα μιλώντας στο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» είχε κάνει επικές δηλώσεις.

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει: «Τώρα είναι δυνατόν να συζητάμε για έναν άνθρωπο που έκανε… Τι έκανε; Έτρεχε; Η δουλειά του ήταν να ανεβάζει τους ανθρώπους σε κρις κραφτ και να τους πηγαίνει βόλτα. Τι να πω; Τι καλά που το έπαιξε; Θα αποτρελαθούμε! Σκέψου να ξεκινήσω εγώ να πηγαίνω τον κόσμο με το κρις κραφτ βόλτα. Μπορείς να το φανταστείς; Αυτοί πώς φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν τη δική μου δουλειά; Αυτό είναι τρελό πράγμα».

View this post on Instagram

… #danoslife

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on

Στα λεγόμενα αυτά ο Ντάνος απάντησε:

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κόψω το δικαίωμα από την κ. Παναγιωτοπούλου να ανεβάσει κάποιον σε σκάφος. Από εκεί και πέρα, η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας γνωστός ηθοποιός με την ανάλογη εμπειρία κλπ, αλλά είναι κάτι που προσπαθώ και θα ήθελα πραγματικά κάποια στιγμή να την γνωρίσω από κοντά και να μου δώσει τη συμβουλή της».

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024