Την ευαίσθητη πλευρά του μας έδειξε αυτή τη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο αγαπημένος Ντάνος που έχει δείξει τη μεγάλη του αδυναμία και αγάπη στα παιδιά, εκπλήρωσε την επιθυμία μιας μικρής του θαυμάστριας.
Και κάπως έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε πρίγκιπας και έκανε πραγματικότητα την ευχή της μικρής Έλενας. Ο Ντάνος ταξίδεψε μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης όπου και συνάντησε την… Σταχτοπούτα.
Το κοριτσάκι φόρεσε φυσικά τη στολή της μικρής πριγκίπισσας που αγαπά -της Σταχτοπούτας- και αφού έκανε τη βόλτα της με τον Ντάνο, βρέθηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με πολύ τραγούδι και χορό.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»