Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηγιοβάνης: «Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ»

Χατζηγιοβάνης: «Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για το σίριαλ της ανανέωσής του στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε τα συναισθήματά του για την παραμονή στους «πράσινους» και τόνισε ότι ουδέποτε ζήτησε 200.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός απέδρασε από το Περιστέρι και την έδρα του Ατρόμητου με ένα «χρυσό» διπλό, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Εκείνος που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με τον Έλληνα εξτρέμ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στην επανεμφάνισή του με τους «πράσινους».

Ο 22χρονος άσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τα όσα συνέβησαν με το σίριαλ της παραμονής του, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν ζήτησε 200.000 ευρώ για να ανανεώσει.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για τη σημερινή του εμφάνιση: «Έκανα πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησα την ομάδα μου. Αξίζαμε τη νίκη, μιας και δεν απειληθήκαμε από τον Ατρόμητο. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το… σίριαλ της ανανέωσης του: «Αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα, αλλά πιστεύω ότι στάθηκα στα πόδια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για τρία χρόνια. Πολλά αυτά που γραφόντουσαν ήταν ψέμματα. Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ. Με στεναχώρησε αυτό. Όλα αυτά τελειώσαν και πλέον συνεχίζουμε μαζί με τον Παναθηναϊκό»

Για την προοπτική του εξωτερικού: « Το εξωτερικό για μένα είναι ένα όνειρο. Ελπίζω να με αξιώσει ο θεός να παίξω στο εξωτερικό. Είναι τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα αποτελεί και αυτό για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024