Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δώνης: «Επαναφέραμε τη φιλοσοφία μας, ο Τάσος θα ξεκινούσε και με Νταμπίζα»

Δώνης: «Επαναφέραμε τη φιλοσοφία μας, ο Τάσος θα ξεκινούσε και με Νταμπίζα»

Για επαναφορά αγωνιστικής ταυτότητας και φιλοσοφίας του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιώργος Δώνης, έπειτα από τη νίκη στο Περιστέρι, ενώ μίλησε και για τον Νίκο Νταμπίζα.

Απόλυτα ικανοποιημένος φάνηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι με 1-0.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στάθηκε  στην επαναφορά της αγωνιστικής φιλοσοφίας και ταυτότητας της ομάδας του, ενώ μίλησε για τον Νίκο Νταμπίζα και την προσφορά του στο σύλλογο.

Τέλος ξεκαθάρισε πως οι «κομμένοι» δεν έχουν καμία θέση στα πλάνα του και πως ο Χατζηγιοβάνης θα έπαιζε ανεξαρτήτως των τελευταίων εξελίξεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

Για το αν ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Ανασταλτικά ήμασταν καλύτεροι με τον Ολυμπιακό. Σαν συνολική εικόνα και όλη την εβδομάδα, θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας. Είχαμε καλό τέμπο, αυτοπεποίθηση και όλοι ήθελαν την μπάλα στα πόδια τους.

Κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο. Δεν είχαμε πίεση στο δεύτερο. Είχαμε σοβαρό θέμα με τον Κουρμπέλη που είχε παίξει δύο ενενηντάλεπτα, αλλά και με τους πιτσιρικάδες που όταν γυρνούν από τις εθνικές ομάδες, δεν γυρίζουν στο ίδιο επίπεδο στη φυσική κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά δεν δεχθήκαμε πίεση».

Για το αν ο Χατζηγιοβάνης θα έπαιζε αν δεν αποχωρούσε ο Νίκος Νταμπίζας: «Ο Νίκος Νταμπίζας δούλεψε πολύ σκληρά. Το γεγονός ότι η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση είναι κάτι άλλο. Η συνεργασία μας με βοήθησε σε πολλά πράγματα.

Ο Νίκος βρήκε μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου και προσπάθησε να βάλει κάποια πράγματα σε μια σειρά. Ο Τάσος θα ξεκινούσε σήμερα, είτε με τον Νταμπίζα είτε όχι. Θα σας πω τώρα που τέλειωσε η υπόθεση, τι λάθος έκανε σε όλη αυτή την περίοδο.

Του έλεγα αν η πρόθεσή σου ήταν να μείνεις, πρέπει να το δηλώσεις, όπως έγινε με τον Μπουζούκη. Έκανε κάποια λάθη, όπως κάναμε κι εμείς σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έπρεπε να τραβήξει αυτή η υπόθεση τόσο πολύ. Οι “κομμένοι” έχουν λήξει από την ομάδα, μην το συγχέετε με τον Νταμπίζα».

Για το αν το πλάνο μπορεί να μείνει συμπαγές χωρίς τεχνικό διευθυντή: «Εγώ είμαι προπονητής. Στην ομάδα υπάρχουν και διοικητικές θέσεις. Στο 90% έχω δουλέψει με τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να τρέξουν μέσα στην εβδομάδα και για την Ακαδημία και για τις ανανεώσεις. Όλα αυτά τα θέματα, αν δεν υπάρχει το δικό μου ΟΚ, δεν θα προχωρούν».

Για το αν ήταν παρακινδυνευμένο ότι ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε πολύ στα τελευταία λεπτά: «Ήταν πολύ παρακινδυνευμένη η οπισθοχώρησή μας, αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση. Σήμερα επαναφέραμε τη φιλοσοφία μας. Αυτό οφείλεται νομίζω στη δική μας κούραση και συγκεκριμένων παικτών».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024