Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εδωσε και η Παναγιά η Κανάλα!

Εδωσε και η Παναγιά η Κανάλα!

Τι εστί Διαγόρας Δρυοπιδέων: μια ομάδα που εδρεύει στο Αιγάλεω και ιδρύθηκε το 1967 από Θερμιώτες, δηλαδή καταγόμενους από την Κύθνο, την οποία κατοίκησαν για πρώτη φορά στην αρχαιότητα οι Δρύοπες, εξού και η ονομασία της.

Ο καλύτερος δάσκαλός μου στη δημοσιογραφία, ο συχωρεμένος ο Χρήστος Ράπτης, με μάλωνε όποτε έγραφα για κάποιον που ηττήθηκε, αντί να εστιάσω στον νικητή…

Τούτου δοθέντος και επειδή (δεν) το πήρα το μάθημά μου, οφείλω να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τη συμπαθή ομάδα του Διαγόρα Δρυοπιδέων, διότι τους αδίκησα χθες προτάσσοντας «τον διασυρμό ενός τερατουργήματος» (όπως χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ) και όχι τον δικό τους ανείπωτο θρίαμβο!

Οχι τίποτε άλλο, αλλά θα μου κακιώσει κιόλας ο (προπονητής) Νάσος Χούμπαυλης που τον ξέρω από πιτσιρίκι στο Παγκράτι, μάλιστα στις 29 Φεβρουαρίου 1992 μάρκαρε τον Νίκο Γκάλη, στο ματς Παγκράτι-Αρης, στο οποίο ο «Γκάνγκστερ» ξεπέρασε τον Βασίλη Γκούμα στον πίνακα των σκόρερ!

Του τηλεφώνησα (του Χούμπαυλη) χθες για τα συχαρίκια, άργησε να μου απαντήσει και του παραπονέθηκα ότι «νίκησες τον Πανιώνιο και σήκωσες ψηλά τον αμανέ»! Εγώ αστειευόμουν, αλλά ο ίδιος μού έδωσε μια πολύ σοβαρή απάντηση: «Αυτός ακριβώς είναι ο καημός μου: ανησυχώ μπας και πάρουν τα μυαλά μας αέρα και πιστέψουμε πως είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι στην πραγματικότητα»!

Προϊούσης της σεζόν στην Α2 θα φανεί εάν η ομάδα με το περίεργο όνομα είναι όντως τόσο καλά όσο φανερώνουν το σοκ και το δέος που προκάλεσε χθες στους Νεοσμυρνιώτες, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει τη δυναμική και την επιθυμία για να πρωταγωνιστήσει…

Εχει επίσης την τεχνογνωσία που καταθέτουν οι μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες της (τύπου Λιακόπουλου, Καράμπουλα, Πολυτάρχου, Πετροδημόπουλου, Μαχαίρα κ.ο.κ.) που εάν ενώσουν τις ανόδους που μοστράρουν στα βιογραφικά τους, προάγονται αβλεπεί στο ΝΒΑ!

Θα έχει ασφαλώς και την ευλογία της Παναγιάς της Κανάλας, μεγάλη η χάρη Της…

Τι εστί Διαγόρας Δρυοπιδέων: μια ομάδα που εδρεύει στο Αιγάλεω και ιδρύθηκε το 1967 από Θερμιώτες, δηλαδή καταγόμενους από την Κύθνο, την οποία κατοίκησαν για πρώτη φορά στην αρχαιότητα οι Δρύοπες, εξού και η ονομασία της.

Θα έβαζα στοίχημα ότι αυτή η ομάδα θα μας… χασομερήσει πολύ (και) στο μέλλον. Κατά τ’ άλλα, συγγνώμη!

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024