Παναθηναϊκός – Αρμάνι : Επιστρέφει στη Euroleague ο Παππάς 9 μήνες μετά
Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει σε αγώνα της Euroleague ύστερα από 9 μήνες, καθώς βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αποψινό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (17/10, 21:30)
Τέλη Ιανουαρίου υπέστη ρήξη χιαστού. Μέσα Οκτωβρίου επιστρέφει και πάλι σε αγώνα της Euroleague.
Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από περίπου εννιά μήνες είναι και πάλι στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού σε ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Από το αποψινό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ τέθηκε εκτός ο Ίαν Βουγιούκας, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, η οποία του έχει αποτρέψει να βρίσκεται στο 100%.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.