Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνσον: «Να αλλάξουμε νοοτροπία στα ριμπάουντ, να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα»

Τζόνσον: «Να αλλάξουμε νοοτροπία στα ριμπάουντ, να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Γουέσλι Τζόνσον, μίλησε για το επερχόμενο ματς κόντρα στην Αρμάνι και προανήγγειλε αντίδραση και επιστροφή στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο 17/10 και ώρα 21:30 την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε η… σφαλιάρα από τη Βιλερμπάν.

Ένας από τους παίκτες των πράσινων που ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά του, είναι ο Γουέσλεϊ Τζόνσον. Ο Αμερικανός προσπαθεί να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στα πρώτα δύο ματς δεν έχει… ενθουσιάσει με την απόδοσή του

Ωστόσο η ποιότητα είναι δεδομένη και η αντίδραση του στο παρκέ αναμένεται άμεσα. Όπως και του Παναθηναϊκού όπως τόνισε ο Τζόνσον σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το αν στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να ανακάμψουν κόντρα στους Ιταλούς: «Ναι. Αφήσαμε να μας ξεγλιστρήσει η νίκη. Μισούμε την ήττα, είδαμε την ανάλυση, κάναμε καλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα σημεία που θα παιχτεί η υπόθεση νίκη: «Πρέπει να βγάλουμε από τη ζώνη άνεσής τους, τους δύο πλέι μέικερ και να βάλουμε άλλους να παίρνουν τις αποφάσεις».

Για τη φημολογούμενη διαφορά απόδοσης μεταξύ εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεων: «Δεν το έχω διαπιστώσει. Είμαστε μία νέα ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια εντός έδρας, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και εκτός έδρας, γιατί είναι δύσκολο να κερδίζεις σε οποιαδήποτε έδρα, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Για το θέμα των χαμένων ριμπάουντ: «Είναι ομαδική προσπάθεια, ο κόουτς μας λέει ότι πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Σε πολλούς μας αρέσει να τρέχουμε, αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να διεκδικούμε τα ριμπάουντ».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024