Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Ντάγκλας : Δε θέλω να έχουμε σχέση γιατί πιστεύω ότι θα πεθάνεις

Μάικλ Ντάγκλας : Δε θέλω να έχουμε σχέση γιατί πιστεύω ότι θα πεθάνεις

Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας, Κάμερον, είχε εθιστεί στα ναρκωτικά από εφηβική ηλικία. Όπως αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός, σταμάτησε να έχει επαφές με τον γιο του καθώς φοβόταν ότι θα τον χάσει από τα ναρκωτικά και προετοιμαζόταν ψυχολογικά γι΄αυτό

Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι ο γιος του, Κάμερον Νταγκλας, θα κατέληγε νεκρός από τα ναρκωτικά.

Και ήταν αυτός ο λόγος που πατέρας και γιος και σταμάτησαν να έχουν επαφές, όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ο 40χρονος σήμερα Κάμερον Ντάγκλας, και επιβεβαιώνει από τη μεριά του και ο διάσημος ηθοποιός.

View this post on Instagram

Tough act to follow #Love #Respect

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

View this post on Instagram

Think it through… #staysharp 💎 #livewell 📸@Serebenyc

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

«Υπήρχαν στιγμές που η ελπίδα εξαφανιζόταν. Πίστευα ότι θα τον έχανα», δήλωσε ο Μάικλ Ντάγκλας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People.

Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας, Κάμερον, είχε εθιστεί στην κοκαΐνη και την ηρωίνη από εφηβική ηλικία και τελικά έγινε έμπορος ναρκωτικών. Συνελήφθη και πέρασε σχεδόν οκτώ χρόνια τη φυλακή, δύο από τα οποία στην απομόνωση. Βγήκε από τη φυλακή το 2016. Μετά από την περιπέτειά του, κατάφερε να «καθαρίσει».

«Μισούσα τα ερείπια στα οποία είχε μεταβληθεί η ζωή μου εξαιτίας των ναρκωτικών, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω», είπε ο ίδιος, που πλέον είναι πατέρας μιας 22 μηνών κόρης, την οποία έφερε στον κόσμο η σύντροφός του, Βίβιαν Θιμπς.

Σήμερα ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας λέει ότι «θέλει να βοηθήσει κι άλλους εθισμένους να ζητήσουν βοήθεια και να ίσως να σώσουν τις ζωές τους», με το αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Long Way Home», που θα κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου.

Σε ένα σημείο του αυτοβιογραφικού του βιβλίου ο Κάμερον Ντάγκλας, γράφει ότι πριν μπει στη φυλακή ο πατέρας του τον κρατούσε μακριά από τον ίδιο και την οικογένειά του, ανησυχώντας για το πώς ο εθισμός του θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη σύζυγό του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τα δύο τους παιδιά, Ντίλαν και Κάρις.

«Έχω μια σύζυγο και δύο παιδιά και πρέπει να τους προστατεύσω. Δεν είναι δίκαιο γι’ αυτούς»,  είχε πει ο Μάικλ Ντάγκλας στο γιο του, όπως γράφει ο Κάμερον.

Όταν εκείνος τον ρώτησε: «Δεν μ’ αγαπάς πια μπαμπά;»

«Φυσικά και σε αγαπάω Κάμερον, αλλά δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου επειδή πιστεύω ότι θα πεθάνεις. Βλέπω έναν ψυχολόγο γι’ αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι θα πάρεις υπερβολική δόση, ή κάποιος θα σε σκοτώσει, ή θα σκοτώσεις κάποιον. Προσπαθώ να προετοιμαστώ γι’ αυτό ψυχολογικά» ήταν η απάντηση του Μάικλ Ντάγκλας.

View this post on Instagram

All the way up…🦋#neversettle @serebephotography

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024