Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μία ξεχωριστή διάκριση για την Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς

Μία ξεχωριστή διάκριση για την Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς

Η σταρ του Χόλιγουντ, Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς επέστρεψε στην πατρίδα της, την Ουαλία για την απονομή μιας τιμητικής διάκρισης

Η σταρ του Χόλιγουντ Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς επέστρεψε στην πατρίδα της, την Ουαλία για την απονομή τιμητικής διάκρισης από την πόλη και την κομητεία Σουόνσι.

Η 49χρονη ηθοποιός παρέστη στην τελετή συνοδευόμενη από τον σύζυγό της ηθοποιό, Μάικλ Ντάγκλας 74 ετών, και τον γιο τους Ντίλαν. Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Κάθριν Ζέτα  – Τζόουνς χαρακτήρισε το βραβείο ως «πραγματική τιμή».

Η ηθοποιός ζούσε στο Σουόνσι της Ουαλίας μέχρι την κατάκτηση της δόξας στις ΗΠΑ, σε ταινίες όπως «Mask of Zorro», «Ocean’s 12» και την απόκτηση Όσκαρ για τον ρόλο της στο μιούζικαλ «Chicago».

View this post on Instagram

Squint your eyes, but make it fashion 😂

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Η τιμητική διάκριση στη διάσημη ηθοποιό απονεμήθηκε με αφορμή τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της πόλης Σουόνσι.

Η οικογένεια φωτογραφήθηκε και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς υπέγραψε αυτόγραφα πριν από την τελετή.

Ο δήμαρχος Πίτερ Μπλακ δήλωσε, σύμφωνα με το BBC, τόνισε ότι η τελετή θα «μαγνητοσκοπηθεί και θα γίνει webcast, οπότε αν δεν θέλετε να εμφανιστείτε στην κάμερα σας προτείνω να απομακρυνθείτε» και η ηθοποιός απάντησε με δυνατό γέλιο.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπε με το βραβείο της Ελευθερίας της Πόλης αναγνωρίζονται ο «πρεσβευτικός ρόλος της Ζέτα-Τζόουνς για την πόλη του Σουόνσι και οι υπηρεσίες της στον κινηματογράφο και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς».

«Είμαστε πάντα πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματα της Κάθριν όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο Ρομπ Στιούαρτ όταν ανακοινώθηκε ότι η ηθοποιός θα τιμηθεί από την πόλη.
Απαντώντας στην ερώτηση αν η τιμητική διάκριση συγκρίνεται με ένα Όσκαρ, η ηθοποιός είπε: «Λοιπόν δεν έπρεπε να υποδυθώ την έγκυο και να τραγουδήσω ένα τραγούδι εδώ σήμερα!»

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αναγνωρίζομαι από τους ανθρώπους που με υποστήριξαν από την αρχή και συνεχίζουν να με υποστηρίζουν», υπογράμμισε.

View this post on Instagram

Walking into the weekend like 😂

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

View this post on Instagram

Don’t be afraid to own it 😏

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024