Παναγία των Παρισίων : Με βραδείς ρυθμούς η αποκατάσταση του ναού
Προς το παρόν, στην Παναγίας των Παρισίων γίνονται εργασίες για τη διασφάλιση της στατικότητας του ναού.
Με ρυθμούς χελώνας πραγματοποιούνται οι εργασίας αποκατάστασης του Καθεδρικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων, έξι μήνες μετά την καταστροφική πυρκαγιά.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι αρμόδιοι, οι εργασίες αφορούν ακόμα στη διασφάλιση της στατικότητας του Ιερού Ναού.
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα ακολουθήσει ο υπολογισμός του κόστους της αποκατάστασης και τελικά η έναρξη των εργασιών.
Τελικός στόχος είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.
Πηγή: onetv.gr
- 15 χρόνια, 147 λιμάνια, 380.000 ευρώ: Καλοκαίρι για πάντα στο κρουαζιερόπλοιο-πολιτεία Οδύσσεια
- Νέα Αριστερά: Για την επόμενη εβδομάδα η παραίτηση Χαρίτση – Σύμπνοια με Σακελλαρίδη – Στο επίκεντρο η κοινοβουλευτική ομάδα
- Ο Τραμπ αποκαλεί «δειλούς» τους νατοϊκούς συμμάχους των ΗΠΑ
- Σάντσεθ: Ανακοίνωσε 80 μέτρα 5 δισ. για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του πολέμου – Μείωση ΦΠΑ και πάγωμα ενοικίων
- Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας
- Βέροια: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο 20χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης


