Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 Fastback N 2021: Ανανέωση... fast-track

Hyundai i30 Fastback N 2021: Ανανέωση… fast-track

H ισχυρότερη εκδοχή του i30 Fastback προετοιμάζει την ανανέωσή της με φόντο την απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, προβάροντας βελτιώσεις σε αισθητικό όσο και ουσιαστικό επίπεδο, με εξοπλιστικές προσθήκες αλλά και ενδεχόμενη αύξηση ισχύος.

Φωτογραφίες: Automedia

H πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά έκδοση του i30 εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό με φόντο την πίστα του Nurburgring και χαρακτηριστικά που αλάνθαστα παραπέμπουν στο N Division, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της κορεατικής φίρμας να οδηγήσει στην ανανέωση, σύσσωμη την γκάμα του μικρομεσαίου της μοντέλου.

Αν και με δεδομένο το επιμελές καμουφλάζ τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν για την σχεδιαστική μετεξέλιξη της έκδοσης είναι περιορισμένα, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει την αιχμηρή γρίλια την παρουσία μεγαλύτερων  και περισσότερων εισαγωγών αέρα καθώς και μεγάλων τροχών  που σε συνδυασμό με το ικανότερο σύστημα πέδησης αρκούν για να ταυτοποιήσουν την έκδοση ως αυθεντική N.

Ως προς τις διαφοροποιήσεις, αναμένονται ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα καθώς και τροποποιήσεις στην όψη και στο πίσω τμήμα του μοντέλου που αναμένεται να επιχειρήσει να κάνει ακόμα πιο αισθητή την υπόστασή του ως η κορυφαία έκδοση επιδόσεων.

Σε επίπεδο κινητήρων αναμένονται στοχευμένες βελτιώσεις οι οποίες θα στοχεύσουν στην ενίσχυση της αποδοτικότητας αλλά και της ισχύος. Σε κάθε περίπτωση δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές ούτε προς την μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση καθώς το i30 N, θα εξακολουθήσει ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος να εφοδιάζεται με δίλιτρο κινητήρα ισχύος που θα φτάνει πέριξ των 280 ίππων.

Επιπλέον, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αναβαθμίσεις σε επίπεδο εξοπλισμού όπου το i30 N θα υιοθετήσει περισσότερες ψηφιακές εφαρμογές, ακολουθώντας τις αντίστοιχες αναβαθμίσεις του απλού i30 αλλά και να προσφέρει ενδεχομένως περισσότερες επιλογές ρυθμίσεων και νέα προγράμματα οδήγησης.

Με δεδομένο ότι αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του i30 Fastback N ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, η πρεμιέρα του θα πρέπει να αναμένεται περί τα τέλη του 2020 και αφού πρώτα εφαρμοστούν αντίστοιχες διαφοροποιήσεις στο i30 Hatchback σε απλή και σε N διαμόρφωση.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024