Βαριές «αρρυθμίες» για τις καρδιοχειρουργικές κλινικές της χώρας
Τις αδυναμίες του συστήματος ανέδειξε ο τραγικός θάνατος της 52χρονης καθηγήτριας Φιλοσοφίας, που εξέπνευσε κατά τη διακομιδή της από τον Πύργο στα Γιάννενα.
Κλειστή από το 2017 είναι η Καρδιοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, με αποτέλεσμα περιστατικά να διακομίζονται ακόμη και στα Γιάννενα για να αντιμετωπιστούν.
Την ίδια ώρα, στην Αττική, ο Ευαγγελισμός αποτελεί το μοναδικό νοσοκομείο που εφημερεύει καθημερινά για περιστατικά με διαχωρισμό αορτής τύπου β.
Τις αδυναμίες του συστήματος ανέδειξε ο τραγικός θάνατος της 52χρονης καθηγήτριας Φιλοσοφίας, που εξέπνευσε κατά τη διακομιδή της από τον Πύργο στα Γιάννενα.
Πηγή: onetv.gr
- Ο Τραμπ είπε πως το Συμβούλιο Ειρήνης «μπορεί» να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ και μετά έκανε πίσω
- Καιρός: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία – Υποχρεωτική παύση εργασιών
- Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό με φανταστικό «κεραυνό» του Ταρέμι (2-0, vids)
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ


