Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Τσίπρας δεν συνάντησε τον Ντράγκι

Γιατί ο Τσίπρας δεν συνάντησε τον Ντράγκι

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Στέφανος Ημελλος, έστειλε την πρόσκληση προς τον κ. Τσίπρα, αλλά τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρότι είχε πρόσκληση δεν ανταποκρίθηκε

Στην Αθήνα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ο οποίος τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών, προτού παραδώσει επίσημα τη σκυτάλη της Κεντρικής Τράπεζας στην Κριστίν Λαγκάρντ.

Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», εκείνο που έμαθα ήταν η προσπάθεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ να λάβει πρόσκληση ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του κ. Ντράγκι στην Ακαδημία Αθηνών.

Οι πιέσεις, μου λένε, ήταν αφόρητες και έφθασαν πολύ ψηλά, όταν έγινε γνωστό ότι στο δείπνο στην Τράπεζα της Ελλάδος προσκλήθηκε μόνον ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά, ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Στέφανος Ημελλος, έστειλε την πρόσκληση προς τον κ. Τσίπρα, αλλά τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρότι είχε πρόσκληση δεν ανταποκρίθηκε.

Τι είχε συμβεί;

Κατά μία εκδοχή, απουσίαζε στα Σκόπια. Κατά μία δεύτερη εκδοχή, δεν ήθελε γιατί είχε προσκληθεί στην εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ως εκ τούτου θα είχε από το πρωτόκολλο τον πρώτο λόγο.

Υπάρχει ακόμα μία εκδοχή, αλλά καλύτερα να μην την αναφέρω.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024