Για πολλή ώρα ο Πρωθυπουργός συνομιλούσε με τον κ. Ντράγκι και προσπαθούσε να του εξηγήσει το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησής του για τις μεταρρυθμίσεις και για τις επενδύσεις. Αυτό έγινε στο δείπνο που παρατέθηκε στην ΤτΕ προς τιμήν του επικεφαλής της ΕΚΤ.

Ενδιαφέρον είχε η συνομιλία που είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον κ. Ντράγκι, αλλά και με τον κ. Ζαββό. Να σημειώσω εδώ και τούτα: Ο κ. Τσακαλώτος ήταν στο τραπέζι εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν κλήθηκε όμως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (αν και ήθελε) αλλά ένας εκπρόσωπος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Ετσι για άλλη μια φορά με την ιδιότητα αυτή τη φορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσακαλώτος πέρασε την πύλη της Τράπεζας της Ελλάδος. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Στουρνάρα τις μεταρρυθμίσεις και το θέμα των κόκκινων δανείων. Αλλά σε κάποια στιγμή βρέθηκε να συζητεί στα όρθια και με τη… σύζυγό του Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον οποία κατέχει υψηλόβαθμη θέση στην Τράπεζα της Ελλάδος, είναι διευθύντρια του τμήματος Οικονομικών Μελετών της Τραπέζης.

Γράψτε το σχόλιο σας