Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ευκλείδης, ο Ντράγκι και η Χέδερ

Ο Ευκλείδης, ο Ντράγκι και η Χέδερ

Γιατί πήγε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο δείπνο προς τιμήν του Μάριο Ντράγκι

Για πολλή ώρα ο Πρωθυπουργός συνομιλούσε με τον κ. Ντράγκι και προσπαθούσε να του εξηγήσει το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησής του για τις μεταρρυθμίσεις και για τις επενδύσεις. Αυτό έγινε στο δείπνο που παρατέθηκε στην ΤτΕ προς τιμήν του επικεφαλής της ΕΚΤ.

Ενδιαφέρον είχε η συνομιλία που είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον κ. Ντράγκι, αλλά και με τον κ. Ζαββό. Να σημειώσω εδώ και τούτα: Ο κ. Τσακαλώτος ήταν στο τραπέζι εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν κλήθηκε όμως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (αν και ήθελε) αλλά ένας εκπρόσωπος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Ετσι για άλλη μια φορά με την ιδιότητα αυτή τη φορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσακαλώτος πέρασε την πύλη της Τράπεζας της Ελλάδος. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Στουρνάρα τις μεταρρυθμίσεις και το θέμα των κόκκινων δανείων. Αλλά σε κάποια στιγμή βρέθηκε να συζητεί στα όρθια και με τη… σύζυγό του Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον οποία κατέχει υψηλόβαθμη θέση στην Τράπεζα της Ελλάδος, είναι διευθύντρια του τμήματος Οικονομικών Μελετών της Τραπέζης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024