Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Η πρόκληση στο «Βικελίδης»

Ολυμπιακός : Η πρόκληση στο «Βικελίδης»

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρη

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα το απόγευμα σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με την ομάδα του λιμανιού να έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή αντιμετωπίζοντας τον Άρη.

Όσοι μάλιστα έχουν εικόνα από τις εμφανίσεις των Κίτρινων στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος μπορούν να καταλάβουν γιατί λέμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Άρης είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό σημαίνει ότι προπονητής και παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια μεγάλη μάχη στο Βικελίδης με την κατάκτηση των τριών βαθμών να είναι «μονόδρομος» για τους πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλάβει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το συγκεκριμένο παιχνίδι και πόσο θα μετρήσει μια νίκη στην έδρα του Άρη στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι προφανές ότι ο Άρης θα θελήσει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δώσουν το 100% για να πετύχουν τον στόχο τους.

Από την μία πλευρά είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς θέλει να δει από την ομάδα του την ποιότητα που έχει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και σ’ αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά στη βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων.

Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Γάλλος ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα τους, κάτι που είναι εμφανές από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Και είναι λογικό να περιμένει πολλά ο Πορτογάλος τεχνικός από Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά αλλά παράλληλα είναι δεδομένο πως περιμένει απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας του να βγάλουν δύναμη και ένταση στο ματς.

Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται κάθε παίκτης να δώσει το 100% και αυτό ακριβώς έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Μαρτίνς, μιλώντας τους τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη.

Από την μία πλευρά να βγάλουν την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που έχουν στον αγωνιστικό χώρο του Βικελίδης και από την άλλη να βγάλουν ένταση στα τρεξίματα τους, στις μονομαχίες, σε κάθε φάση του ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολη αλλά είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν τη νίκη αν παίξουν με βάση τις δυνατότητες που διαθέτουν.

Κι αν τα καταφέρουν θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση του μεγάλου τους στόχου.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό του αγώνα, έχοντας υπόψιν τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Άρη.

Ο Μαρτίνς είπε πολλά το προηγούμενο διάστημα στους παίκτες του και περιμένει να δει έναν αποφασισμένο Ολυμπιακό στην έδρα του Άρη. Όλα είναι στο χέρι των παικτών της ομάδας του Πειραιά.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024