Μπέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς, εκτός από ομορφιά, επιτυχία και φήμη, διαθέτουν χιούμορ και ακομπλεξάριστα δε διστάζουν να τρολάρουν δοθείσας ευκαιρίας,  ο ένας  τον άλλο μέσα από αναρτήσεις σαν κι αυτές στα social media.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ,  Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς, έχουν έναν ακόμα λόγο για να να είναι ευτυχισμένοι καθώς έγιναν γονείς για τρίτη φορά.

https://www.instagram.com/p/BjLTQEHA0ko/?utm_source=ig_web_copy_link

Το μωρό τους σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες ή και εβδομάδες, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει πότε ακριβώς, με τα διεθνή ΜΜΕ να διατυπώνουν διάφορες εκτιμήσεις.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δημοσιεύματος, το οποίο υποστηρίζει πως το νέο μέλος της οικογένειας Λάιβλι – Ρέινολντς, μπορεί να γεννήθηκε ακόμη και δύο μήνες πριν και πως όλο αυτό το διάστημα το διάσημο ζευγάρι κράτησε μυστικό τον ερχομό του.

Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς, μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση ή σχετική δήλωση, ενώ άγνωστο παραμένει και το φύλο του μωρού.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε πως είναι έγκυος τον περασμένο Μάιο όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Pokémon: Detective Pikachu στη Νέα Υόρκη με εμφανέστατα τα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ινέζ, η οποία είναι δυόμισι ετών, και τον Τζέιμς, που είναι τεσσάρων. Και με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, οι Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς, είχαν αποφύγει την δημοσιοποίηση των σημαντικών αυτών, προσωπικών τους στιγμών.

Ωστόσο με δεδομένο ότι τόσο η Λάιβλι, όσο και ο Ρέινολντς είναι πολύ δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναμένουμε πως σύντομα θα έχουμε και την επίσημη επιβεβαίωση για τον ερχομό του τρίτου παιδιού του ζευγαριού στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιό σας