Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Ούφε Μπεκ, ο οποίος δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη (5/10, 17:15).
Ο Δανός μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς.
Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα τον έχει πάλι διαθέσιμο μετά τη διακοπή. Ο Μπεκ έχει αγωνιστεί συνολικά μόλις 25 λεπτά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ήδη τα πολλά θέματα που παρουσιάζει προβληματίζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.