Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ρένεση : «Πάγωσε» στον αέρα μιλώντας για το μωρό της

Κλέλια Ρένεση : «Πάγωσε» στον αέρα μιλώντας για το μωρό της

Την πρώτης της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, μετά τη γέννηση της κόρης της και την αποκάλυψη πως ο Μάνου Τσάο δεν είναι ο πατέρας της μικρούλας.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη,  βρέθηκαν την Πέμπτη (3/10) οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Κλέλια Ρένεση, με την γνωστή ηθοποιό να πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της και την αποκάλυψη πως ο Μάνου Τσάο δεν είναι ο πατέρας της μικρούλας.

Στο πλατό της εκπομπής η Κλέλια Ρένεση, αναφέρθηκε για την καταπληκτική χημεία που έχει καταφέρει να αποκτήσει με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν της λείπει το θέατρο τόνισε πως φέτος θα επιστρέψει στο σανίδι.

Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία σχετική δουλειά και θα χρειαστεί να ταξιδέψει για τρεις ημέρες για γυρίσματα στη Χιλή. Τότε η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για το μωρό της.

«Θα πας με το μωρό σου στη Χιλή»; ρώτησε η παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση από την ηθοποιό, με την Κλέλια Ρένεση να απαντά «όχι».

Τότε η γνωστή παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να ξαναρωτήσει την Κλέλια Ρένεση, με βλέμμα όλο νόημα: «Θα αντέξεις;» για να πάρει αμέσως την απάντηση από την ηθοποιό: «Δεν ξέρω ακόμα. Αν με δείτε να γυρνάω μαύρα πανιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Μανού Τσάο, το παιδί και η αποκάλυψη-βόμβα

Στην πρώτη συνέντευξή μετά την ανάρτηση-βόμβα, στην οποία ανακοίνωνε ότι ο Μάνου Τσάο δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της, η Κλέλια Ρένεση, αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε το Facebook για να κάνει την πολυσυζητημένη ανάρτηση.

«Το έκανα γιατί εκεί έχω ένα βήμα να επικοινωνήσω κάποιες σκέψεις μου με κάποιον έλεγχο. Δεν μιλάω ποτέ για τις προσωπικές μου ιστορίες, συναντήσεις, όνειρα, κατακτήσεις. Σπάνια. Και αυτό φροντίζω να το κάνω μόνο αν το κρίνω απαραίτητο και σε ένα μέσο που ο άλλος δεν αγοράζει με αντίτιμο χρημάτων ή έναντι διαφημίσεων.

Δείτε ακόμα – Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι αποκάλυψε για την Κλέλια Ρένεση και τη «Μουρμούρα»

Γιατί η προσωπική ζωή του κάθε καλλιτέχνη δεν είναι προς πώληση και αυτό είναι βαθιά μου πεποίθηση. Έτσι, λοιπόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να εκφράσω αυτό που θέλω χωρίς μεσάζοντες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να «πουλήσουν» έναντι χρημάτων ή δημοτικότητας τους. Ας μάθουμε, λοιπόν, να μη χτίζουμε στις πλάτες των άλλων. Ο καθένας ας πάρει στους ώμους τους τη σκιά του κι ας περπατήσει. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας έντιμος τρόπος για να πορεύεσαι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024