Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άκης Δήμας: Ο πατέρας του έκανε μήνυση

Άκης Δήμας: Ο πατέρας του έκανε μήνυση

Ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα ανέφερε ότι ο γιος του τον μισούσε και διέψευσε ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του

Την αποκάλυψη ότι είναι γιος του «κτήνους της Λαμίας», όπως ο ίδιος αποκαλεί τον πατέρα του, έκανε ο ηθοποιός Άκης Δήμας.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο νεαρός ηθοποιός  Άκης Δήμας, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» περιέγραψε τη φρίκη των παιδικών του χρόνων, τα όργια στους στάβλους, το ξύλο και τις βρισιές, αποκαλύπτοντας πως έκανε τα πάντα για να ξεχάσει τα «μαύρα» παιδικά του χρόνια, αλλάζοντας ακόμη και επίθετό του.

Η απάντηση του πατέρα του

Στην αντεπίθεση, μέσα από τις φυλακές, πέρασε ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε σε δύο άνδρες τη 19χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση.

Ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος και περιμένει να γίνει η δίκη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star μεταφέροντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. Διέψευσε ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του και τόνισε πως μπορεί να ήταν νευρικός, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τα παιδιά του. Απλά τα έπαιρνε μαζί του στο χοιροστάσιο «για να μη γίνουν αλήτες».

 Οι δηλώσεις του πατέρα

«Ο γιος μου έχει πολύ μίσος απέναντί μου. Δεν του έκανα βλέπεις τα χατίρια. Ήθελε να του παίρνω παντελόνι και παπούτσια με 150 ευρώ και μπουφάν με 200 ευρώ. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να τα πάρω. Ήμασταν οκτώ άτομα στην οικογένεια.

Διέψευσε πως χτυπούσε τα παιδιά του με μπετόβεργες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αν τα χτύπαγα θα γίνονταν άνθρωποι. Ποτέ δε χτύπησα τα παιδιά μου. Πέρναγαν πολύ καλά και ποτέ δεν τους έλειψε τίποτα. Απλά δεν μπορούσαν να ψωνίσουν ακριβά πράγματα».

 Μάλιστα είπε πως ο μεγάλος γιος του έπαιρνε όλα τα λεφτά από τον παππού του και τον άφηνε νηστικό, ενώ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των παιδιών του, επειδή το διάστημα που βρίσκεται στη φυλακή τον κατέστρεψαν οικονομικά.

«Πούλησαν τα πάντα.Τα ζώα, το φορτηγό, τα μηχανήματα, όλα. Έκοψαν τις ελιές, δεν άφησαν τίποτα. Έχω κάνει μήνυση εναντίον τους».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του πατέρα:

Δείτε εδώ τι είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του:

https://www.youtube.com/watch?v=UrfKZBSImr8

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024