Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άκης Δήμας: Τι απαντά ο πατέρας του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή

Άκης Δήμας: Τι απαντά ο πατέρας του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή

Η δημόσια εξομολόγησή του σόκαρε το πανελλήνιο

Η δημόσια εξομολόγησή του σόκαρε το πανελλήνιο. Η αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός Άκης Δήμας, ότι είναι ο γιος του «κτήνους της Λαμίας» συγκλόνισε. νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα πρωταγωνιστήσει σε δυο θεατρικές παραστάσεις, είδε τον περασμένο Μάιο τον πάτερα του να προφυλακίζεται κατηγορούμενος ότι εξέδιδε την αδερφή του που πάσχει από νοητική υστέρηση.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε πως υπήρξε και ο ίδιος θύμα βασανισμών από τον πατέρα του, και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών.

Ο πατέρας του Άκη Δήμα απάντησε στις καταγγελίες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μέσα από την φυλακή.

Διαβάστε επίσης: Άκης Δήμας: Πατέρας μου το «κτήνος της Λαμίας»

«Δεν θέλω να τον δω καθόλου. Δεν θέλω να τον δω ούτε στο δικαστήριο. Για μένα έχει τελειώσει. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι αθώος και θα το δεχτεί αυτό το πράγμα. Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Έκανα τη δουλειά μου. Ξύπναγα το πρωί στις έξι και πήγαινα το βράδυ στις δέκα στο σπίτι. Δύο δουλειές. Ξέρεις τι έκαναν τώρα αυτοί; Είχα εγώ στάβλο με γουρούνια, είχα χωράφια, φορτηγό. Αυτά τα διέλυσαν όλα. Τα πουλήσαν όλα! Δεν έμεινε τίποτα! Έχω κάνει εναντίον τους μήνυση τώρα», είπε ο υπόδικος.

Ο ηθοποιός προσπαθεί τώρα να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε και να προχωρήσει μπροστά.

Ιστορία φρίκης

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες, όταν έγινε γνωστό ότι ο τα τρία αγόρια της οικογένειας κατηγόρησαν τον πατέρα τους ότι εξέδιδε την αδερφή τους από την ηλικία των 13 ετών σε γείτονες, για 10 και 20 ευρώ.

Η υπόθεση με την σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του «πατέρα» ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση, υπάρχουν πολλές ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

«Σε ένα σπίτι – τρώγλη, σε κάποια συνοικία της Λαμίας, ζούσαμε πέντε παιδιά, με μια μάνα μειωμένης αντίληψης και ένα κτήνος. Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές στη ζωή μου. Από τα πέντε μου, ο «κύριος» αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και την φράση: «Ξύπνα γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις». Εκεί όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο, με χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσω – τα γουρούνια του τα πρόσεχε πολύ», έχει αποκαλύψει, ενώ η συνέχεια της περιγραφής παγώνει το αίμα.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει παιδί που έχει δεχτεί που να έχει δεχτεί τόσο bullying και να έχει αντέξει. Στο Δημοτικό ήμουν βρώμικος, ατημέλητος, ντυμένος με κουρέλια. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, ήμουν πάντα εκτός παιχνιδιού. Ένα παιδάκι καθισμένο ολομόναχο στο τελευταίο θρανίο της τάξης».

«Έχω δει με τα μάτια μου τον πατέρα μου να δένει με αλυσίδα από το λαιμό την αδελφή μου την Μαρία σε ηλικία 4 ετών. Σαν να ήταν σκυλί. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα (νοητική υστέρηση) που έχει η Μαρία είναι αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει η μητέρα μου ή είναι από τα δεσίματα του πάτερα μου και το ξύλο που της έριχνε…», λέει ένα από τα αδέλφια του άτυχου κοριτσιού.

Ο 53χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή μαζί με τους άλλους δύο συγκατηγορούμενούς του, είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, αρνούμενος τα πάντα. Στρεφόμενος κατά του μεγαλύτερου γιου του που έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από το πατρικό, υποστήριξε πως δε μιλάνε από το 2005.

«Είμαστε τσακωμένοι! Όταν ήταν 15 – 16 ετών πήγε και με κατήγγειλε ότι τον βίασα. Κάτι που δεν αποδείχτηκε. Ούτε αυτό θα αποδειχτεί τώρα και θα γυρίσει εναντίον του. Θα τον μηνύσω και θα χάσει και τη δουλειά του. Όποιος με συκοφάντησε θα τιμωρηθεί», είχε πει ο πατέρας.

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024