Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για ποιο λόγο αποσύρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Για ποιο λόγο αποσύρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τενίστας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Μαναρίνο παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στον αγώνα με τον Αντριάν Μαναρίνο, για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ζουχάι της Κίνας και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Ο Ελληνας τενίστας μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον 20χρονο πρωταθλητή.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο συμπατριώτης μας ένιωσε μια ζαλάδα και μόλις έκατσε στη θέση του, ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, με τους γιατρούς του τουρνουά να μπαίνουν στο κορτ και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Μετά το τέλος του δεύτερου σετ, το οποίο κατέκτησε ο Γάλλος, ο Ελληνας τενίστας ζήτησε και πάλι τη συμβουλή του γιατρού και αποφασίστηκε πως το καλύτερο θα ήταν να αποσυρθεί από τον αγώνα. Η κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, πάντως, δεν εμπνέει καμία ανησυχία και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες ημέρες ξεκούρασης. Σύντομα θα είναι και πάλι στα κορτ, έτοιμος για νέες επιτυχίες.

Τα συμπτώματα που παρουσίασε ο «Τσιτσιφάστ», άλλωστε, είναι τα κλασσικά συμπτώματα ασθένειας, όπως πυρετός και βήχας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο Ελληνας τενίστας θα ξεκουραστεί και θα είναι έτοιμος για το China Open, που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024