Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φινάλε με ήττα για τον Τσιτσιπά

Φινάλε με ήττα για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρότζερ Φέντερερ ηττήθηκαν στο διπλό της σημερινής ημέρας του Laver Cup από τους Τζον Ίσνερ και Τζακ Σοκ.

Την ήττα με 2-1 σετ (5-7, 6-4, 10-8) γνώρισε το δίδυμο Τσιτσιπά/ Φέντερερ απέναντι στους Ίσνερ/ Σοκ με την ομάδα των παικτών του κόσμου, με αυτή τη νίκη, να περνά για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 8-7.

Ο Τσιτσιπάς συμμετείχε στο διπλό τελευταία στιγμή και αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία του παρουσία στο Laver Cup, καθώς ο τραυματισμός του Ναδάλ δεν επέτρεψε στον Ισπανό να συμμετάσχει, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Στο πρώτο σετ οι Τσιτσιπάς/ Φέντερερ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς, ωστόσο όταν βρέθηκαν μπροστά με 5-4 και δύο σετ πόιντς δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες επικράτησαν του αμερικανικού διδύμου με 6-4 και το ματς οδηγήθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, όπου οι Ίσνερ/ Σοκ επικράτησαν με 10-8.

Υπενθυμίζεται πως η νίκη στην τρίτη ημέρα του Laver Cup δίνει από τρεις πόντους και αυτό επέτρεψε στην Team World  να περάσει μπροστά με 8-7. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 13 πόντους.

Τα υπόλοιπα ματς της σημερινής ημέρας είναι τα Τιμ – Φριτζ (έχει ξεκινήσει), Φέντερερ -Ίσνερ (16:40) και Ζβέρεφ – Ράονιτς (17:30).

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024