Την ήττα με 2-1 σετ (5-7, 6-4, 10-8) γνώρισε το δίδυμο Τσιτσιπά/ Φέντερερ απέναντι στους Ίσνερ/ Σοκ με την ομάδα των παικτών του κόσμου, με αυτή τη νίκη, να περνά για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 8-7.
Ο Τσιτσιπάς συμμετείχε στο διπλό τελευταία στιγμή και αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία του παρουσία στο Laver Cup, καθώς ο τραυματισμός του Ναδάλ δεν επέτρεψε στον Ισπανό να συμμετάσχει, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Στο πρώτο σετ οι Τσιτσιπάς/ Φέντερερ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς, ωστόσο όταν βρέθηκαν μπροστά με 5-4 και δύο σετ πόιντς δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί.
Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες επικράτησαν του αμερικανικού διδύμου με 6-4 και το ματς οδηγήθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, όπου οι Ίσνερ/ Σοκ επικράτησαν με 10-8.
Υπενθυμίζεται πως η νίκη στην τρίτη ημέρα του Laver Cup δίνει από τρεις πόντους και αυτό επέτρεψε στην Team World να περάσει μπροστά με 8-7. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 13 πόντους.
Τα υπόλοιπα ματς της σημερινής ημέρας είναι τα Τιμ – Φριτζ (έχει ξεκινήσει), Φέντερερ -Ίσνερ (16:40) και Ζβέρεφ – Ράονιτς (17:30).
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.