Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο στους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα για την ήττα από Παρτιζάν

Πρόστιμο στους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα για την ήττα από Παρτιζάν

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα τιμώρησε κάθε ποδοσφαιριστή με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για την κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι με την Παρτιζάν (2-0)

Η ήττα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής από την Παρτιζάν με 2-0 προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό του Ερυθρού Αστέρα, με τη διοίκηση των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου να επιβάλλει πρόστιμο σε κάθε ποδοσφαιριστή ύψους 5.000 ευρώ.

Λίγα 24ώρα πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα τιμώρησε τους παίκτες της ομάδας με χρηματικό πρόστιμο για την κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι με την Παρτιζάν και την εύκολη ήττα με 2-0.

Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε, παρότι χθες ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την Βοζντόβατς και έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την Μπάτσκα Τόπολα με 21 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Όσον αφορά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η αναμέτρηση στο Βελιγράδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 22:00. Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League η ομάδα του Μιλόγεβιτς ηττήθηκε με 3-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024