Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν τις 10 το βράδυ σε χώρο υπαίθριου πάρκινγκ στον Νέο Κόσμο.
Το πτώμα αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε από περαστικούς και γείτονες στην συμβολή των οδών Σφιγγός και Φανοστένους και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομίακαι το ΕΚΑΒ.
Το σημείο έχει αποκλειστεί ενώ έσπευσε και ιατροδικαστής.
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Για την ώρα όλα τα ενδεχόμενο είναι ανοικτά χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ο άτυχος άνδρας πέθανε από παθολογικά αίτια ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός δεν φέρει εξωτερικά τραύματα ή κακώσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.