Κρίστιτσιτς: «Μου δείχνει εμπιστοσύνη ο κόουτς»
Στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που έδωσε και σύνθημα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (29/9, 19:30, ΟΑΚΑ)
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μίλησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Νίκος Κωστένογλου στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Μercedes.
Ο Σέρβος χαφ μίλησε και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (29/9, 19:30) δίνοντας σύνθημα νίκης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κρίστιτσιτς:
Πόσο σίγουρος νιώθει για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ;
«Νιώθω σίγουρος και ελπίζω να νικήσουμε. Από την μέρα που ήρθα, είπα ότι θέλω να είμαι εδώ, η ΑΕΚ να κερδίζει τα ντέρμπι να συμμετέχει στην Ευρώπη και να κερδίζει τίτλους. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια νίκη σε ένα ντέρμπι και να μπορέσουμε να είμαστε στο δρόμο που θέλουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας».
Για το αν πατάει καλύτερα στο γήπεδο με τον Νίκο Κωστένογλου;
«Η αλήθεια είναι ότι προέκυψε το πρόβλημα αυτό του τραυματισμού στη διάρκεια της προετοιμασίας, σε μια σημαντική χρονική περίοδο δεν μπορούσα να βοηθήσω, πλέον αισθάνομαι πολύ καλά. Θέλω να πω ότι ο νέος προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη και παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής αρχίζω και βρίσκω καλύτερο ρυθμό. Οπότε αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσουμε με νίκες».
- Άρτα: Την ώρα που θήλαζε ένιωσε αδιαθεσία η 35χρονη που πέθανε – Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΑ’)
- Τελικός Κυπέλλου: ΑΕΚ – Ολυμπιακός «μάχονται» στο Καματερό για την κούπα
- Πρόεδρος της Ρουμανίας: Θεμέλιο ανάπτυξης φιλοσοφίας, επιστημών και τεχνών η ελληνική γλώσσα
- Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Ρωσία: Η FSB λέει ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου
