Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας της ΑΕΚ με την Mercedes και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο μέσος της Ένωσης χαρακτήρισε φαβορί τους «κιτρινόμαυρους» για το συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας ότι θα μπουν για τη νίκη.
Αναλυτικά:
Για τη συνεργασία της ΑΕΚ με την Mercedes: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι η ομάδα κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την ανάπτυξή της και είναι ευκαιρία για μας του ποδοσφαιριστές να ερχόμαστε στην προπόνηση με μεγαλύτερη ποιότητα και ασφάλεια».
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Περιμένουμε πολύ κόσμο, είναι η δύναμή μας, όπως ήταν και τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από ένα σερί νικών, το οποίο μας έχει δώσει ψυχολογία. Είμαστε το φαβορί, θα μπούμε για τη νίκη, να κερδίσουμε και τη Λάρισα και να έχουμε πορεία προς τον τίτλο»
Από την πλευρά του ο Βέρντε ανέφερε:
«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών την εταιρία Mercedes -Ισμαήλος για τα αυτοκίνητα. Πιστεύω ότι η συνεργασία αυτή μεγαλώνει την ομάδα και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη στο μέλλον. Ευχαριστούμε και πάλι».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.