Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού κύκλου...

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού κύκλου…

Υποψιάζεστε κάποιον;

Οι Δίδυμοι είναι ευχάριστοι και πολύ επικοινωνιακοί,  αλλά και αρκετά επιπόλαιοι, αναξιόπιστοι και για κάποιους οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου! Όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα ή τείνουμε να τους παρεξηγούμε λόγω της δυαδικότητας της φύσης τους. Γεγονός είναι ότι οι Δίδυμοι βλέπουν και τις δύο όψεις ενός νομίσματος και συνηθίζουν να ταλαντεύονται μεταξύ δύο πραγμάτων και ορισμένες φορές μοιάζουν να είναι διχασμένες προσωπικότητες!

 Ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα είναι που τους κάνει να μην αντιλαμβάνονται τη διαφορά ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια, διότι η αλήθεια γι’ αυτούς δεν είναι παρά αυτή που έχουν στο κεφάλι τους. Συνήθως λένε ψέματα ή μεταμφιεσμένες αλήθειες αν προτιμάτε για να προφυλάξουν τον ιδιωτικό τους χώρο. Δυστυχώς ξεχνάνε το επόμενο πρωί τι έλεγαν την προηγουμένη, κι έτσι βγαίνουν ανακόλουθοι.

Επίσης τείνουν να ψεύδονται για να εντυπωσιάσουν, για να καλύψουν τον εαυτό τους και διάφορες καταστάσεις, για να αποφύγουν τις ευθύνες, για να δημιουργήσουν ίντριγκες, για να γίνεται κουβέντα γύρω από το όνομά τους και για να αποκτήσουν τον έλαγχο. Για παράδειγμα μπορούν να πουν ότι είναι σε θέση να ολοκληρώσουν ένα έργο μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, γνωρίζοντας ότι συχνά καθυστερούν. Θα καλύψουν την καθυστέρηση λέγοντας απίθανες δικαιολογίες για τους λόγους που δεν τήρησαν το χρονοδιάγραμμα κ.ο.κ.

Συχνά όταν λένε μια ιστορία για να τη νοστιμίσουν θα υπερβάλλουν και θα τη διαδώσουν χωρίς καμία συναίσθηση για το τι πραγματικά κάνουν.

Είπαμε κάποιοι Δίδυμοι εκφράζουν τη διπλή τους φύση, με διαφορετικά πρόσωπα, οπότε επειδή είναι κι ευέλικτοι, εύστροφοι, προσαρμοστικοί κι έχουν τον τρόπο τους να αποφεύγουν στριμώγματα, κρατήστε μια μικρή επιφύλαξη σε όλα τα ωραία που μπορεί να ακούσετε…

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024