Οι Δίδυμοι είναι ευχάριστοι και πολύ επικοινωνιακοί,  αλλά και αρκετά επιπόλαιοι, αναξιόπιστοι και για κάποιους οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου! Όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα ή τείνουμε να τους παρεξηγούμε λόγω της δυαδικότητας της φύσης τους. Γεγονός είναι ότι οι Δίδυμοι βλέπουν και τις δύο όψεις ενός νομίσματος και συνηθίζουν να ταλαντεύονται μεταξύ δύο πραγμάτων και ορισμένες φορές μοιάζουν να είναι διχασμένες προσωπικότητες!

 Ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα είναι που τους κάνει να μην αντιλαμβάνονται τη διαφορά ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια, διότι η αλήθεια γι’ αυτούς δεν είναι παρά αυτή που έχουν στο κεφάλι τους. Συνήθως λένε ψέματα ή μεταμφιεσμένες αλήθειες αν προτιμάτε για να προφυλάξουν τον ιδιωτικό τους χώρο. Δυστυχώς ξεχνάνε το επόμενο πρωί τι έλεγαν την προηγουμένη, κι έτσι βγαίνουν ανακόλουθοι.

Επίσης τείνουν να ψεύδονται για να εντυπωσιάσουν, για να καλύψουν τον εαυτό τους και διάφορες καταστάσεις, για να αποφύγουν τις ευθύνες, για να δημιουργήσουν ίντριγκες, για να γίνεται κουβέντα γύρω από το όνομά τους και για να αποκτήσουν τον έλαγχο. Για παράδειγμα μπορούν να πουν ότι είναι σε θέση να ολοκληρώσουν ένα έργο μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, γνωρίζοντας ότι συχνά καθυστερούν. Θα καλύψουν την καθυστέρηση λέγοντας απίθανες δικαιολογίες για τους λόγους που δεν τήρησαν το χρονοδιάγραμμα κ.ο.κ.

Συχνά όταν λένε μια ιστορία για να τη νοστιμίσουν θα υπερβάλλουν και θα τη διαδώσουν χωρίς καμία συναίσθηση για το τι πραγματικά κάνουν.

Είπαμε κάποιοι Δίδυμοι εκφράζουν τη διπλή τους φύση, με διαφορετικά πρόσωπα, οπότε επειδή είναι κι ευέλικτοι, εύστροφοι, προσαρμοστικοί κι έχουν τον τρόπο τους να αποφεύγουν στριμώγματα, κρατήστε μια μικρή επιφύλαξη σε όλα τα ωραία που μπορεί να ακούσετε…

Γράψτε το σχόλιό σας