Κίνητρα στους έλληνες πολίτες να αντικαταστήσουν τα αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας που έχουν στην κατοχή τους και επιβαρύνουν το περιβάλλον με την αγορά νέων αυτοκινήτων, φιλικών προς το περιβάλλον, εξετάζει η κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση στοχεύει στην αντικατάσταση των παλιών ΙΧ αυτοκινήτων δίνοντας «έξτρα ώθηση» σε όσους θέλουν να αγοράσουν νέο αυτοκίνητο. Αφού όπως αναφέρει ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόκειται να εξισώσει τα τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τους ρύπους που εκπέμπουν τα αυτοκίνητα. Δηλαδή όσους περισσότερους ρύπους θα έχει ένα αυτοκίνητο τόσους περισσότερα τέλη θα πληρώνει.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας