Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακός Ολυμπιακός διέλυσε τον Ιωνικό Ν. Φ. (29-9)

Εντυπωσιακός Ολυμπιακός διέλυσε τον Ιωνικό Ν. Φ. (29-9)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν πανεύκολα εντός έδρας τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με 29-9. Οι Ερυθρόλευκοι παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Πάτρικ Λέμος, Γρηγόρη Σανίκη και Κώστα Τσιλιμπάρη, ήταν σαρωτικοί στην πρεμιέρα της Handball Premier και χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα έφτασαν σε μία άνετη […]

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν πανεύκολα εντός έδρας τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με 29-9.

Οι Ερυθρόλευκοι παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Πάτρικ Λέμος, Γρηγόρη Σανίκη και Κώστα Τσιλιμπάρη, ήταν σαρωτικοί στην πρεμιέρα της Handball Premier και χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα έφτασαν σε μία άνετη νίκη.

Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Σπίκιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 17/26 επεμβάσεις. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα κράτησε τον Ιωνικό για 28 λεπτά μακριά από το γκολ (15′-43′)!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αφήνουν πίσω τους πλέον την αναμέτρηση με τον Ιωνικό και στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Δούκα, η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (28/9, 17:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, ενώ λίγο αργότερα έκανε το 4-1. Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +6 (11-5) και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πάτησαν… γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους. Το +6 έγινε γρήγορα +12 (21-9), με το τελικό 29-9 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 5-3, 7-5, 9-5, 9-5, 11-5 (ημχ.), 13-5, 15-5, 18-8, 21-9, 25-9, 29-9

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Μπογκούνοβιτς 1, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης 1, Μούγιτς 4, Μάλλιος, Τερλέτσκι 1, Κανδύλας 3, Μπάγιος 2, Δεληχρήστος 1, Τινκίρ 1, Λιάπης 4, Αραπακόπουλος 2, Μιχαηλίδης, Τσίλης 3, Καρβάτσκι 1.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Παπακώστας): Τσακνής, Βαρής 2, Αϊβαλιώτης 2, Γκέρτσος, Μπούτος, Αποστολίδης 1, Ζαχάρης 2, Κρητικός, Αντωνόπουλος, Συγγάρης, Σιάτρας, Μαντζόπουλος, Χελιώτης, Μαυροφρύδης 1, Τσάτσας, Μπουλούμπασης 1.

Δίλεπτα: 1-5, Πέναλτι: 3/3-1/2

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς: «Είμαι ευχαριστημένος σε κάποια κομμάτια που έχουν να κάνουν με την άμυνα, είχαμε περισσότερη διάρκεια εκεί σε σχέση με την επίθεση όπου ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσουμε να βρούμε κάποια σχήματα και αυτοματισμούς. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο παρ’ όλα αυτά πρέπει απ’ όλα αυτά τα παιχνίδια να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να κερδίζουμε πράγματα ώστε να είμαστε όσο το δυνατό καλύτεροι στα πιο δύσκολα παιχνίδια».

Ο Γαρύφαλλος Μπάγιος ανέφερε: «Σήμερα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Η αναμέτρηση κρίθηκε στη συμπαγή άμυνα και φάνηκε και στο σκορ. Είχαμε κάποια τεχνικά λάθη γιατί ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν αλλά στη συνέχεια θα τα διορθώσουμε. Χαίρομαι πάρα πολύ βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024