Εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone παπαράτσι στο Ψυχικό
Το γεράκι είχε... προσληφθεί από την οικογένια Αγελλοπούλου προκειμένου να διαφυλάξει από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι την εκδήλωση που πραγματοποίησε στην οικία της, στο Παλαιό Ψυχικό
Η Ζήνα, ένα εκπαιδευμένο γεράκι, χάλασε τα σχέδια παπαράτσι που επιχείρησε με drone να τραβήξει φωτογραφίες το βράδυ του Σαββάτου στο Ψυχικό.
Το γεράκι είχε… προσληφθεί από την οικογένια Αγελλοπούλου προκειμένου να διαφυλάξει από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι την εκδήλωση που πραγματοποίησε στην οικία της, στο Παλαιό Ψυχικό, για την βάπτιση της δεύτερης εγγονής του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Ελλης Παπαδιαμάντη.
Στα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει η οικόγενεια Αγγελλοπούλου ήταν και η επιστράτευση του ειδικού εκπαιδευτή γερακιών Σταύρου Αθανασίου ο οποίος έχει εκπαιδεύσει το γεράκι του, τη Ζήνα να… καταρίπτει drone.
Από νωρίς ο κ. Αθανασίου μαζί με την Ζήνα επιτηρήσουν τον χώρο από την ταράτσα της οικίας και περίπου στις 23.30 έγινε αντιληπτό το drone με κάμερα να πλησιάζει.
Αμέσως η Ζήνα ανέλαβε καθήκοντα και κατάφερε να το καταρρίψει ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που το παρέλαβε.
Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε ο χειριστής του drone.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).