Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα στον Νεϊμάρ από την Δήμαρχο του Παρισιού

Μήνυμα στον Νεϊμάρ από την Δήμαρχο του Παρισιού

Η δήμαρχος του Παρισιού, Ανν Χιλντάγκο, παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλικό μέσο και υπενθύμισε στον Βραζιλιάνο όλα όσα έχει κάνει γι' αυτόν η πόλη και η ομάδα

Την ημέρα που επισημοποιήθηκε το deal του Νεϊμάρ με την Παρί Ζεν Ζερμέν, ο Πύργος του Άιφελ φωταγωγήθηκε ως επισφράγισμα της μεταγραφής του από την Μπαρτσελόνα το 2017, σπάζοντας κάθε ρεκόρ με τα 222 εκατ. ευρώ.

Η πόλη αλλά και η ομάδα του έδειξαν πόσο σημαντικός ήταν με αυτόν τον τρόπο, όμως η πορεία του Βραζιλιάνου και αυτά που έχει προσφέρει στην γαλλική ομάδα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Σε συνδυασμό μάλιστα με όσα εκτυλίχθηκαν το καλοκαίρι έκαναν την δήμαρχο του Παρισιού, Ανν Χιλντάγκο, να ξεσπάσει και να ζητήσει από τον Νεϊμάρ να σεβαστεί τον σύλλογο και την πόλη.

«Πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι για εμάς. Πρέπει να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε επιτυχίες και να κατακτήσουμε το Champions League. Όταν είχε έρθει στο Παρίσι είχαμε φωτίσει τον Πύργο του Άιφελ για χάρη του. Τώρα είναι σειρά του να μας δώσει κάτι. Τον αγαπάμε και θέλουμε να κατακτήσουμε μαζί του το Champions League.», ανέφερε συγκεκριμένα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024