Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση Τσίπρα με τους παραγωγικούς φορείς
Στις συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, αναγνωρίστηκε ότι τον τελευταίο χρόνο υπάρχει βελτίωση του οικονομικού κλίματος, αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Στις συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, αναγνωρίστηκε ότι τον τελευταίο χρόνο υπάρχει βελτίωση του οικονομικού κλίματος και η σταθεροποίηση του ρυθμού ανάπτυξης, αλλά περιμένουν να δουν πώς αυτό θα αποτυπωθεί σε περαιτέρω ελαφρύνσεις.
Ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην εισφορά αλληλεγγύης και τη μείωση προκαταβολής φόρου που είχαν δρομολογηθεί για το 2020 και τελικά θα παραμείνουν, ενώ εκφράστηκε προβληματισμός για την αύξηση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος που θα επηρεάσει ιδιαιτέρως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Στη δημοσιότητα ο πίνακας ωφελούμενων εργαζομένων για τη νέα δράση κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Την ερχόμενη εβδομάδα το αεροπλανοφόρο Gerald Ford θα επιστρέψει στη Σούδα για επισκευές
- Ισραήλ: Δεν υπάρχει ατιμωρησία για τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ – Θα τον κυνηγήσουμε και θα τον εξουδετερώσουμε
- LIVE: Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης
- LIVE: Άρσεναλ – Λεβερκούζεν