Για παράνομη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, που παράλληλα προκαλούσε προβλήματα στην επικοινωνία των αεροπλάνων με τον πύργο ελέγχου της ΥΠΑ συνελήφθη από την αστυνομία ο 53χρονος ιδιοκτήτης.
Για παράνομη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, που παράλληλα προκαλούσε προβλήματα στην επικοινωνία των αεροπλάνων με τον πύργο έλεγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Διαγόρας», συνελήφθη από την αστυνομία ο 53χρονος ιδιοκτήτης του (σταθμού) στη Ρόδο.
Η σύλληψή του έγινε χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 53χρονος προκαλούσε παρεμβολή σε ραδιοσυχνότητες από λειτουργία εκπομπής παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του σταθμού που βρισκόταν σε έναν μικρό οικίσκο κοντά στο μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαμπίκας, στον Αρχάγγελο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).