Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο της showbiz η καταγγελία που κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κέβιν Φεντερλάιν κατά του πρώην πεθερού του, τον οποίο κατηγορεί για την κακοποίηση του 13χρονου γιου του.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες, η είδηση ότι ο Τζέιμι Σπίαρς, πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κακοποίησε τον 13χρονο γιο της.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας των αγοριών της τραγουδίστριας, Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος πήγε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και είπε ότι ο πρώην πεθερός του χτύπησε το 13χρονο γιο του, την ώρα που την επιμέλεια και την ευθύνη των παιδιών είχε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎁🍎🎁

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν στο δικό τους σπίτι, ενώ αργότερα τα πήρε ο πατέρας του Κέβιν.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η αστυνομία ερευνά την καταγγελία για την κακοποίηση του 13χρονου από τον παππού του.

Δείτε ακόμη – Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγησή της

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο Κέβιν Φέντερλαϊν παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2007, ωστόσο στο μικρό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν δυο γιους.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή μια άλλη είδηση η οποία αφορά στην κηδεμονία των παιδιών τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, και όσα μεταδίδει το TMZ, o Φέντερλαϊν θα έχει πλέον τα παιδιά το 70% του χρόνου τους, ενώ η Μπρίτνεϊ Σπιάρς θα βρίσκεται υπό επιτήρηση, όταν θα έχει τους δύο γιους τους, το 13χρονο Σον και το 12χρονο Τζέιντεν.

https://www.youtube.com/watch?v=r-Oi-gJhoBE

Δείτε ακόμα – Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ίσως δεν δώσει ποτέ ξανά συναυλία

Γράψτε το σχόλιο σας