Σάντουιτς με Σαν Μιχάλη, ρόκα και μαρμελάδα ντομάτας
Το παραδοσιακό τυρί της Σύρου, που μοιάζει με παρμεζάνα, δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα σε σχεδόν κάθε μας παρασκευή.
Spotlight
- Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία
- Η ιστορία της Γαλλίδας που έμαθε να πιλοτάρει ελικόπτερο για να βγάλει τον άντρα της από τη φυλακή
- Ποια είναι η πραγματική κατάσταση στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία;
- Η απάντηση του Άξονα της Αντίστασης στο Ισραήλ θα είναι συντριπτική, προειδοποιεί το Ιράν
Προετοιμασία 5′
Υλικά (για 2 σάντουιτς)
4 φέτες ψωμί χωριάτικο με προζύμι
3-4 κ.γ. μαρμελάδα ντομάτας
250 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη κομμένο σε λεπτές φέτες
40 γρ. φύλλα άγριας ρόκας πλυμένα και στεγνωμένα
Βάζουμε τις 2 φέτες ψωμιού στην επιφάνεια εργασίας. Τις αλείφουμε πρώτα με μια λεπτή στρώση μαρμελάδας. Στη συνέχεια, μοιράζουμε πάνω τους τα φύλλα ρόκας και από πάνω τοποθετούμε τις φέτες του τυριού. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη μαρμελάδα και κλείνουμε με τις υπόλοιπες 2 φέτες.
Πηγή: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις