Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
McLaren 750LT: Νέα έκδοση επιδόσεων Longtail για την 720S

McLaren 750LT: Νέα έκδοση επιδόσεων Longtail για την 720S

H βρετανική φίρμα ετοιμάζεται να προσθέσει στην ολοένα και πολυπληθέστερη γκάμα της μια νέα έκδοση με τα θρυλικά διακριτικά Longtail με βάση την 720S.

Φωτογραφίες: Automedia

Η McLaren 720S πρόκειται να αποκτήσει μια νέα σκληροπυρηνική έκδοση η οποία αναμένεται να υιοθετήσει την ονομασία 750LT, αποτελώντας ιδανικό ανταγωνιστή για μοντέλα όπως η Ferrari F8 Tributo.

H νέα έκδοση πραγματοποιεί ήδη δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring και αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια λογική με τις 675LT και 600LT.

Αυτό σημαίνει ότι θα αξιοποιήσει μια ισχυρότερη των 720 ίππων, εκδοχή του V8 κινητήρα με τον οποίο ήδη εξοπλίζεται η 720S και κυρίως θα υιοθετήσει μια σειρά από εκτεταμένες αναβαθμίσεις που θα μειώσουν το συνολικό της βάρος και θα βελτιώσουν την αεροδυναμική της υπόσταση, με κυρίαρχο στοιχείο την χαρακτηριστική ενεργή αεροτομή στο πίσω τμήμα όπου οφείλει και το όνομά της

Σε ότι αφορά την ισχύ, οι αναβαθμίσεις του κεντρικά τοποθετημένου V8 συνόλου των 4,0 λίτρων αναμένεται να επιφέρουν βελτίωση της τάξης των 30 ίππων, αυξάνοντας την απόδοση στους 750 ίππους. Ο κινητήρας θα εξακολουθεί να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων το οποίο θα μεταδίδει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Παράλληλα, όπως προκύπτει και από τις εικόνες του δοκιμαστικού πρωτοτύπου στο Ring, εκτός από την πτέρυγα με το χαρακτηριστικό πτερύγιο Gurney στο πίσω τμήμα με το , η 750LT διαθέτει ένα νέο splitter και νέα πτερύγια μπροστά.

Μένει να αποδειχτεί κατά πόσο η McLaren θα επιλέξει την ίδια λογική με τις υπόλοιπες LT σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό των απολήξεων της εξάτμισης, μετακινώντας τις ψηλότερα.

Όπως και να έχει η 750LT αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της πιθανότατα πριν το τέλος της χρονιάς και όπως ισχύει για τις εκδόσεις της σειράς, θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024